Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Oppenheimer»

Ο Κίλιαν Μέρφι είναι ένας άνθρωπος με ένα όραμα στο νέο τρέιλερ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Oppenheimer».

HBO Max: 2023 preview

Το HBO μας έδωσε μια μικρή πρώτη ματιά στο preview τρέιλερ του 2023, όπου παρουσιάζει τις σειρές που θα απολαύσουμε στο κανάλι την χρονιά που έρχεται, όπως τα «The Last of Us», «Succession Season 4», «The Idol», «True Detective: Night Country» και πολλές άλλες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

It Feels Like Home: Disney+ 2023 preview

Πάρτε μια πρώτη ματιά από το «Ahsoka», «Secret Invasion» και το «Peter Pan & Wendy» και «Loki Season 2». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«That '90s Show»

Το «That '70s Show» μας πάει στα... 90s με το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Netflix.

«No Bears»

Μπορεί αυτή τη στιγμή o Τζαφάρ Παναχί να βρίσκεται στην φυλακή και να του έχει απαγορευτεί να γυρίζει ταινίες, αλλά ευτυχώς ο Ιρανός σκηνοθέτης βρίσκει την δύναμη και τον τρόπο να επιμένει. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «No Bears».

«Alone At Night»

Η Ασλεϊ Μπένσον πρέπει να μείνει ζωντανή μια νύχτα στην καμπίνα μέσα στο δάσος στην ταινία τρόμου του Τζίμι Γιαννόπουλου.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.