Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μερικά υπέροχα τρέιλερ έκαναν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα, ανάμεσά τους ταινίες και σειρές από τους Τσάρλι Κάουφμαν, Ρίντλεϊ Σκοτ και Ράιαν Μέρφι.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«I’m Thinking of Ending Things»

Ο αγαπημένος μας weirdo του αμερικανικού σινεμά, Τσάρλι Κάουφμαν, επιστρέφει με νέα ταινία. Δείτε το traler και μην αργείτε να τελειώσετε όσα σκέφτεστε ότι μέσα σας τελείωσαν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «I’m Thinking of Ending Things».


«Judas and the Black Messiah»

H ιστορία του Φρεντ Χάμπτον, του προέδρου του κόμματος Black Panther, ο οποίος προδόθηκε από τον Γουίλιαμ Ο' Νιλ ο οποίος δούλευε μυστικά για το FBI, γίνεται ταινία και έχει ένα εξαιρετικό τρέιλερ.


«Raised by Wolves»

To sci-fi ντεμπούτο του Ρίντλεϊ Σκοτ στη μικρή οθόνη έρχεται με μια σειρά για το HBO Max, στην οποία δυο ανδροειδές μεγαλώνουν μια ομάδα παιδιών σε ένα μυστηριώδη πλανήτη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Raised by Wolves».


«The Third Day»

Ο Τζουντ Λο κολλάει σε ένα νησί κι εξάπτει το ενδιαφέρον μας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Third Day».


«Stuntwomen»

Το Χόλιγουντ τιμά τις γυναίκες κασκαντέρ με ένα ντοκιμαντέρ που κόβει την ανάσα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Stuntwomen».


«Ratched»

H Σάρα Πόλσον συνεργάζεται και πάλι με τον Ράιαν Μέρφι και πρωταγωνιστεί στην σειρά του Netflix η οποία διηγείται το origin story της κακιάς νοσοκόμας από την «Φωλιά του Κούκου» Μίλντρεντ Ράτσεντ.


«The Undoing»

Η Νικόλ Κίντμαν ξανασυνεργάζεται με τον δημιουργό του «Big Little Lies» Ντέιβιντ Ε. Κέλεϊ σε μια νέα σειρά για το HBO σε σκηνοθεσία της Σούζαν Μπίερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Undoing».


«Tenet»

Για να ανακοινώσει την πρεμιέρα της ταινίας στην Κίνα στις 4 Σεπτεμβρίου, ο Κρίστοφερ Νόλαν προλόγισε ένα νέο μικρό teaser με καινούργιες σκηνές. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tenet».


«The Boys Season 2»

H αγαπημένη υπερηρωική σειρά του Amazon Prime επιστρέφει με την δεύτερη σεζόν της στις 4 Σεπτεμβρίου.


«Robin’s Wish»

Ενα ντοκιμαντέρ το εξερευνά τις τελευταίες μέρες του Ρόμπιν Γουίλιαμς, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της γυναίκας του Σούζαν Σνάιντερ Γουίλιαμς.


«The Vow»

Ενα ντοκιμαντέρ του HBO το οποίο εξερευνά τα άδυτα νερά της αίρεσης NXIVM, στην οποία ήταν μέλος και η ηθοποιός του «Smallville» Αλισον Μακ, η οποίο συνελήφθη και κατηγορήθηκε από τις αρχές για sex trafficking και για επιβολή καταναγκαστικής εργασίας.


«Starship Troopers Honest Trailer»

Ενα τρέιλερ που δικαιώνει μια ταινία η οποία, από ότι φαίνεται, ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.