Buzz

Ετοιμάστε τα μαντίλια σας: Ενα supercut που θα σας κάνει να δακρύσετε

στα 10

Μερικές από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο σινεμά, σε ένα βίντεο. Να είστε δυνατοί!

Flix Team
Ετοιμάστε τα μαντίλια σας: Ενα supercut που θα σας κάνει να δακρύσετε

Η συγκίνηση στις ταινίες είναι προφανώς κάτι που χτίζεται μέσα από την αφήγηση, στην διάρκεια μιας ολόκληρης ταινίας, μέσα από την σύνδεσή μας με τους χαρακτήρες, την συναισθηματική μας επένδυση στις δοκιμασίες ή τις χαρές τους.

Ομως αν έχεις ήδη την ταινία, η συγκίνηση μπορεί να έρχεται απλά από την ανάμνηση της, από την υπενθύμιση του πως είχες νιώσει όταν την παρακολούθησες για πρώτη φορά. Ή αν μια συγκινητική στιγμή λειτουργεί σωστά, δεν χρειάζεται καν να έχεις δει την ταινία για να βουρκώσεις.

Το παρακάτω βίντεο, περιέχει μερικές τέτοιες στιγμές, από εκείνες που δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή από το να δακρύσεις, από το «Iron Giant» με το οποίο ξεκινά, μέχρι τον «E.T.» και μια σειρά από σκηνές που ξεκινούν από το απροσδόκητο και φτάνουν στο σχεδόν εκβιαστικό, αλλά που όλες πετυχαίνουν τον σκοπό τους.

Κλάψτε άφοβα.


Δείτε ακόμη:

«You've been warned»: Οι 100 πιο τρομακτικές απειλές του σινεμά σε ένα βίντεο Remake vs. Original: Τα ριμέικ που μισούμε να αγαπάμε σε ένα βίντεοThe Last Thing You See: ένα βίντεο μοντάζ με μερικά από τα ωραιότερα κινηματογραφικά φινάλε