Buzz

Το «A Blast» του Σύλλα Τζουμέρκα έχει τρέιλερ! Και είναι εκρηκτικό

στα 10

Οταν τίποτα δεν είναι πια αρκετό… η ηρωίδα της νέας ταινίας του Σύλλα Τζουμέρκα αποφασίζει να τεστάρει μέχρι πού μπορεί να πατήσει το γκάζι.

Το «A Blast» του Σύλλα Τζουμέρκα έχει τρέιλερ! Και είναι εκρηκτικό

Το «A Blast» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο και, συνεχίζοντας τα ταξίδια του στον κόσμο, προετοιμάζεται και για το ελληνικό του ντεμπούτο. Περιμένοντας με ανυπομονησία να δούμε την ταινία, συγκρουόμαστε μετωπικά με το πρώτο τρέιλερ της, γεμάτο εικόνες που σιγοβράζουν, μιας γυναίκας και μιας οικογένειας που τρώει τα όνειρά της στο τραπέζι της τραπεζαρίας. Οικογενειακοί δεσμοί που τρίζουν, ερωτικές σχέσεις που σκεβρώνουν, σε μια σημερινή Ελλάδα που ζει το δευτερόλεπτο της έκρηξης. Με τη μουσική των DrogATek, με την Αγγελική Παπούλια πρωταγωνίστρια και δίπλα της τους Βασίλη Δογάνη, Μαρία Φιλίνη, Θέμιδα Μπαζάκα, Γιώργο Μπινιάρη και Μάκη Παπαδημητρίου, το τρέιλερ του «A Blast» (με τον ελληνικό τίτλο «Η Εκρηξη») μάς τροφοδοτεί για μια ταινία που δε σταματά σε κανένα κόκκινο. Δείτε το δυνατά παρακάτω.

Η ταινία θα κάνει την ελληνική πρεμιέρα της στο 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, συνεχίζει τα φεστιβαλικά της ταξίδια με τη συμμετοχή της στο τμήμα «Dare» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και θα βγει στις ελληνικές αίθουσες τον Νοέμβριο από τη StraDa Films.

Περισσότερα για το «A Blast»: