Φεστιβάλ / Βραβεία

Περιμένοντας τις υποψηφιότητες των Οσκαρ

στα 10

Στις 3:30 ώρα Ελλάδος, θα μάθουμε μαζί σας ποιοι θα διεκδικήσουν τα βραβεία στην 87η απονομή. Ζωντανά, εδώ στο Flix.

Flix Team
Περιμένοντας τις υποψηφιότητες των Οσκαρ

O Κρις Πάιν και η πρόεδρος της Ακαδημίας Σέριλ Μπουν Αιζακς αλλά και ο Αλφόνσο Κουαρόν και ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς θα μοιραστούν την τιμή της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων των φετινών βραβείων Οσκαρ σήμερα το απόγευμα, την οποία μπορείτε να δείτε ζωντανά στο stream του Flix.

Περιμένοντας να δούμε ποιοι θα είναι οι φετινοί υποψήφιοι, αναρωτιόμαστε αν η Αβα ΝτιΒερνέι θα γίνει η πρώτη μαύρη γυναίκα σκηνοθέτης που θα είναι υποψήφια για το βραβείο σκηνοθεσίας για το «Selma» κι αν Τζένιφερ Ανιστον θα βρεθεί ανάμεσα στις πέντε γυναίκες που θα διεκδικήσουν το βραβείο.

Oscars 2015: Το Σωματείο Αμερικάνων Παραγωγών δίνει τη δική του εκδοχή για το φετινό Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Αν ο Κλιντ Ιστγουντ στα 84 του γίνει ο πιο μεγάλος σε ηλικία υποψήφιος σκηνοθέτης παίρνοντας τον τίτλο από τον Τζον Φορντ κι αν ο Ρόμπερτ Ντιβάλ 84 επίσης πάρει τον ίδιο τίτλο στην κατηγορία των ηθοποιών από τον Χαλ Χόλμπρουκ.

Αν ο Στιβ Καρέλ θα μπει στην πεντάδα των υποψήφιων για τον Α Ανδρικό ρόλο ή αν ο Τζέικ Τζίλενχαλ του «Nightcrawler» ή ο Ντέιβιντ Ογιελόουο του «Selma» του κλέψουν την θέση.

Oscars 2015: Βραβεύοντας τέσσερις ζωντανούς θρύλους!

Αν το σενάριο του «Whiplash» κατορθώσει να μπει στα πέντε υποψήφια παρ΄ ότι η Ακαδημία το κατέταξε στα Διασκευασμένα Σενάρια παρά τις αντιρρήσεις των δημιουργών του κι αν ο Εμάνουλε Λουμπέσκι κερδίσει το δεύτερο συνεχόμενο Οσκαρ του για το «Birdman», μετά το περσινό του για το «Gravity».

Χρυσές Σφαίρες 2015: Η απονομή με τον τρόπο του Flix

Θα τα ξέρουμε όλα σε λίγες ώρες και θα τα σχολιάσουμε όλα μαζί...

Tags: OSCARS 2015