Buzz

8 λεπτά ταινίας, 37 λεπτά μουσικής. Χορτάστε «The Girl with the Dragon Tatoo»!

στα 10

Tα αποκαλυπτήρια του soundtrack των Τρεντ Ρέζνορ και Ατικους Ρος και η έναρξη των προ-παραγγελιών του στο itunes ,έφεραν σαν δώρο, το 8λεπτο τρέιλερ του φιλμ καθώς κι ένα sampler έξι κομματιών από το άλμπουμ.

8 λεπτά ταινίας, 37 λεπτά μουσικής. Χορτάστε «The Girl with the Dragon Tatoo»!
Λευκό σαν το χιόνι. Το κορίτσι του εξωφύλλου (του δίσκου)

Το διάρκειας οχτώ λεπτών τρέιλερ της ταινίας είχε παιχτεί πριν λίγο καιρό στις αμερικάνικες αίθουσες, αλλά δεν είχε βρει τον δρόμο του για το διαδίκτυο όπως το πρώτο «πειρατικό» τρέιλερ του φιλμ. Με το soundtrack να είναι τώρα διαθέσιμο για να το παραγγείλεις, τα 8 εκείνα λεπτά προβάλλονται πλέον στο στο itunes και δίνουν μια καλύτερη εικόνα του ύφους της ταινίας και μια τόσο πλούσια γεύση που απλά, σε κάνει να θέλεις κι άλλο.

Παράλληλα στο site της εταιρίας του Τρεντ Ρέζνορ Null Corporation ( ή στο widget ακριβώς από κάτω) μπορείτε δίνοντας το e-mail, σας να κατεβάσετε έξι κομμάτια από τη μουσική του φιλμ, η ακόμη πιο απλά, να τα ακούσετε εδώ.

Κι αν τριανταδύο λεπτά δεν μοιάζουν λίγα, είναι κάτι που μπορεί να χαρίσει με ευκολία ο Ρέζνορ, αφού το soundtrack της ταινίας θα χρειαστεί 3 CD για να χωρέσει -ή ένα απόλυτα συλλεκτικό box set με έξι βινύλια και κάμποσα ψηφιακά ή μη goodies.

Κλικ πιο κάτω λοιπόν για μια χορταστική, οπτικοακουστική δόση από το «Κορίτσι με το Τατουάζ»