Buzz

«The Girl With the Dragon Tattoo» πρώτο... πειρατικό trailer διαρρέει στο Internet!

στα 10

Το trailer του «The Girl With the Dragon Tattoo» του Ντέιβιντ Φίντσερ προβάλλεται ήδη στις ευρωπαϊκές αίθουσες. Κι όπως ήταν αναμενόμενο, διέρρευσε στο internet όχι σε hi def αλλά σε... «cam» version.

«The Girl With the Dragon Tattoo» πρώτο... πειρατικό trailer διαρρέει στο Internet!
O Ντάνιελ Κρεγκ από τα γυρίσματα του «The Girl With the Dragon Tattoo»

Αυτή είναι η κατάρα των μεγάλων ταινιών: η αναμονή των φανς οδηγεί στην... παρανομία.

Το πολυαναμένο αμερικανικό ριμέικ του «The Girl With the Dragon Tattoo» (της πρώτης ταινίας από την Millenium τριλογία του Στιγκ Λάρσον) με σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Φίντσερ έχει ήδη δημιουργήσει υστερία ανάμεσα στο φανατικό του κοινό που δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Καθώς το τρέιλερ ξεκίνησε να παίζεται ήδη σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ήταν απλά ζήτημα χρόνου μέχρις ότου κάποιος να το μαγνητοσκοπήσει και να το ανεβάσει στο youtube. Και το πλήρωμα του χρόνου έφτασε.

Το γεγονός μάλιστα ότι τα συνήθη ταχύτατα αντανακλαστικά του Χόλιγουντ παραμένουν μουδιασμένα εδώ και αρκετές ώρες που το πειρατικό τρείλερ είναι on line και διασπείρεται στο internet με ταχύτητα καλοκαιρινής πυρκαγιάς, δείχνει ότι μάλλον, αυτή η πειρατεία δεν ενόχλησε πολλούς.

Ενα είναι σίγουρο: η ταινία θα σκίσει, ο Φίντσερ δίνει ρέστα και το «η feel bad ταινία των Χριστουγέννων» είναι από τα πιο έξυπνα μότο που έχουν συνοδεύσει κινηματογραφική έξοδο.

ΟΚ, τρία είναι λοιπόν τα σίγουρα. Αλλά με τον Φίντσερ, πάντα παίρνεις παραπάνω κι από αυτά που ζητάς.