Buzz

O Τρεντ Ρέζνορ διασκευάζει Μπράιαν Φέρι για το soundtrack του «The Girl With the Dragon Tattoo»

στα 10

Περιμένοντας υπομονετικά την ημέρα που το «The Girl With the Dragon Tattoo» θα βγει στις αίθουσες, ο Τρεντ Ρέζνορ των Nine Inch Nails δίνει μερικές ακόμη πληροφορίες για το soundtrack που υπογράφει και μια αναπάντεχη διασκευή σε τραγούδι του Μπράιαν Φέρι που ζήτησε από τον Ρέζνορ προσωπικά ο Ντέιβιντ Φίντσερ.

O Τρεντ Ρέζνορ διασκευάζει Μπράιαν Φέρι για το soundtrack του «The Girl With the Dragon Tattoo»
Ο Τρεντ Ρέζνορ αφήνει το δικό του αποτύπωμα στο «Κορίτσι με το Τατουάζ».

Σε ένα σετ έξι συλλεκτικών βινυλίων θα κυκλοφορήσει το soundtrack του «Girl WIth the Dragon Tattoo». Ή τουλάχιστον αυτό υπονόησε ο Τρεντ Ρέζνορ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, προκαλώντας παροξυσμό στους συλλέκτες αλλά και όσους περιμένουν με ανυπομονησία να ακούσουν τη μουσική που έγραψε ο ηγέτης των Nine Inch Nails, μόνιμος πλέον συνεργάτης του Ντέιβιντ Φίντσερ και κάτοχος Οσκαρ για το soundtrack του περσινού «The Social Network».

Ο Ρέζνορ αποκάλυψε πως η μουσική της ταινίας διαρκεί περίπου δύο ώρες και σαράντα λεπτά και πως ανάμεσα στις συνθέσεις του βρίσκεται και μια διασκευή του «Is Your Love Strong Enough?» του Μπράιαν Φέρι, την οποία ζήτησε προσωπικά ο Ντέιβιντ Φίντσερ.

Το τραγούδι του Φέρι γράφτηκε το 1985, μετά από προσωπική επιθυμία του Ρίντλεϊ Σκοτ, για να συμπεριληφθεί στο soundtrack του «Θρύλου» και μέχρι να το ακούσουμε από τους How to Destroy Angels, τη μπάντα του Ρέζνορ, δείτε το παρακάτω στο επίσημο video clip στο οποίο εκτός από τον Μπράιαν Φέρι πρωταγωνιστεί και ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ των Pink Floyd ο οποίος δανείζει στο κομμάτι τις κιθαριστικές του ακροβασίες.

To soundtrack, στο οποίο συμμετέχει, όπως και στο «The Social Network» ο Ατικους Ρος, θα κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έξοδο της ταινίας στις 21 Δεκεμβρίου.