H άνευ προηγουμένου επιτυχία του FX και της Disney επιστρέφει για μία τρίτη σεζόν. Το εστιατόριο του Κάρμι ανοίγει ξανά και αυτή τη φορά υποδέχεται, μεταξύ άλλων, διεθνούς φήμης καλεσμένους από τον χώρο της γαστρονομίας, οι οποίοι πραγματοποιούν cameos που δεν περνούν απαρατήρητα.
Διαβάστε αναλυτικά: Yes Chef! Οσα αποκάλυψε στο Flix το καστ του «The Bear» για τον 3ο κύκλο
Ντανιέλ Μπουλούντ
Ο Γάλλος σεφ Ντανιέλ Μπουλούντ εμφανίζεται ως ο εαυτός του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν μέσα από flashbacks. Τον βλέπουμε να βοηθά τον Carmy, ο οποίος κάποτε εργαζόταν στο εστιατόριό του που φέρει δύο αστέρια Michelin στη Νέα Υόρκη. Ο Μπουλούντ διδάσκει τον Κάρμι, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην εξέλιξη και το γαστρονομικό ταξίδι του πρωταγωνιστή. Στην πραγματική ζωή, ο Μπουλούντ είναι ιδρυτής της Dinex Group, η οποία διαθέτει πολλά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, καθώς και μια εταιρεία κέιτερινγκ, ενώ έχει κερδίσει έξι βραβεία James Beard και τον τίτλο «Σεφ της Χρονιάς» από το Bon Appétit.
Oπως ο Μπουλούντ, έτσι και ο Δανός σεφ Ρενέ Ρεντζεπί εμφανίζεται και εκείνος ως ο εαυτός του στο πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν. Στη σειρά, ο Κάρμι φαίνεται πάλι μέσα από flashbacks να εργάζεται στους κήπους και τις κουζίνες του Noma, του καταξιωμένου εστιατορίου του Ρεντζεπί στην Κοπεγχάγη, το οποίο με την τοπική κουζίνα του, κατάφερε να του εξασφαλίσει τρία αστέρια Michelin και δύο βραβεία James Beard. Ο Ρεντζεπί ξεκίνησε την καριέρα του στην υψηλή γαστρονομία στα Les Jardins des Sens, Kong Hans Kaelder, και το French Laundry, άλλο ένα εστιατόριο στο οποίο παρακολουθούμε τον Κάρμι να εργάζεται.
Πολ Τζέιμς
Ο γνωστός σπεσιαλίστ στα σάντουιτς Πολ Τζέιμς (ή «Uncle Paulie», όπως είναι γνωστός) πραγματοποιεί ένα μεγαλύτερο cameo στην τρέχουσα σεζόν, παίζοντας τον ρόλο ενός αναπληρωτή μάγειρα που εργαζόταν στο αρχικό εστιατόριο της οικογένειας Berzatto, το «The Beef», στο έκτο επεισόδιο. Ο χαρακτήρας του επιστρέφει για να βοηθήσει τον Κάρμι και το προσωπικό του The Bear στο πόστο με τα σάντουιτς, που αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις. Στην πραγματική ζωή, ο Τζέιμς άνοιξε το Uncle Paulie's Deli, ένα μαγαζί που ειδικεύεται στα σάντουιτς στο στυλ της Νέας Υόρκης, το 2017 στο Λος Άντζελες. Πλέον έχει επεκταθεί σε τρία καταστήματα στο Λος Άντζελες και ένα στο Λας Βέγκας. Μάλιστα στους φανατικούς θαμώνες των εστιατορίων του συγκαταλέγονται και διάσημα ονόματα του Hollywood, όπως ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Τζένιφερ Λόρενς.
Τόμας Κέλερ
Ένας ακόμη σημαντικός σεφ που πραγματοποιεί cameo είναι και ο Τόμας Κέλερ, η κληρονομιά του οποίου είναι εμφανής στην τρίτη σεζόν του The Bear. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Carmy φαίνεται να εργάζεται στο διάσημο εστιατόριο του Κέλερ το The French Laundry, ενώ σε μετέπειτα επεισόδια, μια φωτογραφία με τον Κέλερ, τον Μπουλούντ και τον Ιάπωνα σεφ Νόμπου Ματσουχίσα χρησιμοποιείται ως έμπνευση για τον Μάρκους και τον Κάρμι. Ο σεφ και εστιάτορας έχει μια σημαντική εμφάνιση στην αρχή του δέκατου επεισοδίου, όπου διδάσκει στον Κάρμι πώς να προετοιμάσει ένα κοτόπουλο στο φούρνο για το γεύμα του προσωπικού την πρώτη μέρα εργασίας του στο The French Laundry.
Γκραντ Ασάτζ
Στο δέκατο επεισόδιο της σειράς παρακολουθούμε ακόμη δύο cameos. Το πρώτο είναι του σεφ Γκραντ Ασάτζ, ο οποίος κάνει μια αξέχαστη εμφάνιση ως ο εαυτός του, όταν φτάνει για να χαιρετίσει την Ολίβια Κόλμαν πριν από το κλείσιμο του Ever. Ο Ασάτζ, νικητής έξι φορές του βραβείου James Beard, είναι γνωστός για την προώθηση της μοριακής γαστρονομίας στα εστιατόριά του, συμπεριλαμβανομένου του τριών αστέρων Michelin εστιατορίου του, Alinea. Το δεύτερο cameo πρόκειται για τον εστιάτορα Κέβιν Μπέμ, ο οποίος εμφανίζεται να συζητάει με τον Κάρμι στην τελευταία βάρδιά του στο Ever. Στη διάρκεια της τριαντάχρονης καριέρας του στον χώρο της εστίασης, ο Μπεμ έχει ανοίξει σαράντα εστιατόρια και έχει κερδίσει ένα βραβείο James Beard. Είναι επίσης ιδρυτής του Boka Restaurant Group, το οποίο περιλαμβάνει το επώνυμο εστιατόριο Boka και το The Girl and the Goat.
Φυσικά, από τη σειρά δεν λείπουν και οι εμφανίσεις σημαντικών γυναικών στον χώρο της γαστρονομίας. Η Κριστίνα Τόζι εμφανίζεται ως ο εαυτός της και εκείνη στο δέκατο επεισόδιο της σεζόν. Κατά την εμφάνισή της, η Τόζι αφηγείται τις αρχές της καριέρας της ως σεφ. Στην πραγματικότητα η Τόζι, διπλή νικήτρια του βραβείου James Beard, είναι γνωστή κυρίως για το μενού γλυκών που δημιούργησε στο Momofuku, καθώς και για την ίδρυση του Milk Bar, όπου είναι σεφ και CEO. Επιπλέον, στο ίδιο επεισόδιο βλέπουμε τις σεφ από το Σικάγο, Ανα Πόουζι και Ρόσιο Σάντσεζ
Ανα Πόουζι, Ρόσιο Σάντσεζ
Εκτός από την πληθώρα διάσημων σεφ, στη φετινή σεζόν του The Bear, συναντάμε και άλλες σημαντικές εμφανίσεις. Η Σου Τσαν, ιδρύτρια της διαφημιστικής εταιρείας Care of Chan (και πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ του Momofuku), είναι μια από τις πολλές μορφές που παρουσιάζονται στη σειρά φωτογραφιών με καλές κριτικές για το φαγητό του Κάρμι, στο γραφείο του, στο τρίτο επεισόδιο. Επίσης, ο Κρις Μπλακ και ο Τζέισον Στιούαρτ από το podcast «How Long Gone» και η συγγραφέας του New Yorker Naomi Fry παρουσιάζονται και αυτοί ως κριτικοί φαγητού. Τέλος, ο Κρίστοφερ Τσανγκ, γνωστή προσωπικότητα στο Hollywood, και σχεδιαστής μόδας, αλλά και ο προμηθευτής ελαιόλαδου Davide Baroncini επίσης κάνουν εμφανίσεις ως πελάτες στη νέα σεζόν.
H τρίτη σεζόν του The Bear είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Disney+ και μέσα από to Vodafone TV.