
Η μίνι σειρά «Adolescence» έχει αποδειχθεί ένα πραγματικό φαινόμενο για το Netflix. Μέσα σε μόλις 24 μέρες η σειρά έγινε η τέταρτη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά του Netflix με 114 εκατομμύρια προβολές και φαίνεται πως η φόρα που έχει πάρει δεν έχει τέλος. Και φυσικά το Netflix δεν θα αφήσει όλο αυτό ανεκμετάλλευτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλατφόρμα θα μετατρέψει τη μίνι αυτή σειρά σε σειρά ανθολογίας με την δεύτερη σεζόν να έχει πάρει ήδη το πράσινο φως με την εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ, Plan B Entertainment, να το επιβεβαιώνει. Μάλιστα ήδη γίνονται συζητήσεις με τον σκηνοθέτη Φίλιπ Μπαραντίνι για την επόμενη σεζόν της της σειράς στην οποία πρωταγωνίστησε και συνδημιουργήθηκε από τον Στίβεν Γκράχαμ.
Οι παραγωγοί εργάζονται πάνω στο πώς μπορούν «να διευρύνουν το εύρος της ιστορίας, να παραμείνουν πιστοί στο DNA της σειράς και να μην επαναλαμβάνονται», αλλά οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν άγνωστες.
Διαβάστε ακόμα: «Adolescence» και πώς θα (την) επιβιώσουμε
Διατηρώντας το πνεύμα της πρώτης σεζόν, κάθε επεισόδιο της δεύτερης πιθανότατα θα γυριστεί ως ένα μεγάλο μονοπλάνο και ίσως να συνεχίζει να πατά πάνω και να εξερευνά την ανδρική βία, έχοντας ως θέμα αυτή την φορά τις γυναικοκτονίες. Αναμένουμε περισσότερα.