Buzz

Το «Tomb Raider» γίνεται σειρά στην Amazon από την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ

of 10

Το στούντιο παράλληλα ετοιμάζει και μια ταινία η οποία θα συνδέεται με την σειρά.

Το «Tomb Raider» γίνεται σειρά στην Amazon από την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ

Η σειρά του HBO «The Last of Us» αποδείχθηκε μια τεράστια επιτυχία για το κανάλι (η οποία ήδη ανανεώθηκε και για μια δεύτερη σεζόν), αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως μπορεί να υπάρξουν και εξαιρετικές μεταφορές των video games, βρίσκοντας μεγαλύτερη απήχηση όχι τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο στη μικρή, αποδεικνύοντας έτσι πως η «κατάρα» αυτή ήταν απλά ένας μεγάλος μύθος.

Την ρετσινιά του μύθου αυτού θέλει να βγάλει από πάνω του και άλλο ένα πετυχημένο franchise video game, το «Tomb Raider», το οποίο τελικά θα γίνει και σειρά για λογαριασμό της Amazon. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ θα γράψει το σενάριο της σειράς και θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Παράλληλα το στούντιο της Amazon θα συνεργαστεί και με την dj2 Entertainment για μια ταινία η οποία θα συνδέεται με την σειρά της Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία δεν θα εμπλακεί καθόλου με την παραγωγή ή το σενάριό της. Τέλος γίνεται αναφορά πως η Amazon σκοπεύει να κάνει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν του «Tomb Raider» το οποίο θα επεκταθεί αργότερα και σε κάποιο μελλοντικό video game, χωρίς όμως να αναφέρεται αν υπάρχει κάποια υποψήφια ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Λάρα Κροφτ.

Διαβάστε ακόμα: Η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ ετοιμάζει νέα σειρά για το Amazon

phoebe waller bridge main

Μέχρι στιγμής οι περιπέτειες της διάσημης αυτής αρχαιολόγου έχουν μεταφερθεί τρεις φορές στη μεγάλη οθόνη, δυο φορές με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί και μια με την Αλίσια Βικάντερ, οι οποίες δεν αποδείχθηκαν οι επιτυχίες που ίσως κάποιοι θα περίμεναν. Επίσης κάποια στιγμή το Netflix σε συνεργασία με την Legendry θα ετοίμαζε και μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στις περιπέτειες της Κροφτ, με την Χέιλι Ατγουελ να δανείζει την φωνή της, αλλά το πρότζεκτ ποτέ δεν κατάφερε να προχωρήσει στην παραγωγή.

Τέλος το «Tomb Raider» δεν είναι το μόνο video game που η Amazon έχει σκοπό να μεταφέρει στη μικρή οθόνη. Ετοιμάζει επίσης και σειρές για το «Fallout», σε παραγωγή των δημιουργών του «Westworld», το «God of War» της Sony, αλλά και την διαστημική όπερα «Mass Effect».