Buzz

Τα αδέρφια Ρούσο επιστρέφουν στο MCU

of 10

Να και ένα νέο που θα χαροποιήσει αρκετά όλους τους φανς του MCU, καθώς τα αδέρφια Ρούσο είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη Marvel για να σκηνοθετήσουν όχι μία αλλά δύο ταινίες.

Τα αδέρφια Ρούσο επιστρέφουν στο MCU

Μετά το μεγάλο φινάλε του MCU με το «Avengers: Endgame» τα αδέρφια Ρουσό είχαν δηλώσει πως έχουν τελείωσει πλέον με τη Marvel και πως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν πάνω σε άλλα, διαφορετικά, νέα projects. Αλλά, όπως λένε, ποτέ μη λες ποτέ, οι Ρούσο ετοιμάζονται να κάνουν τη μεγάλη τους επιστροφή στο MCU με όχι μία αλλά δυο ταινίες.

Σύφμωνα με το The Hollywood Reporter τα αδέρφια Ρούσο βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις για να σκηνοθετήσουν τα «Avengers 5» και «Avengers: Secret Wars». Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγονταν ότι ο σκηνοθέτης του «Deadpool & Wolverine» Σον Λέβι μπορεί να ήταν ο άνθρωπος που θα αντικαθιστούσε τον Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον στην σκηνοθεσία του «Avengers 5» (πρώην γνωστό ως «The Kang Dynasty»). Αλλά τελικά ο Κέβιν Φάιγκι αποφάσισε να φέρει πίσω μερικούς παλιούς φίλους.

Διαβάστε ακόμα: Ερχεται νέα τάξη πραγμάτων στο πρώτο τρέιλερ του «Captain America: Brave New World»

russo brothers 607

Επίσης γνωρίζουμε ήδη ότι ο σεναριογράφος Μάικλ Γουάλντρον, των «Loki και «Doctor Strange στο The Multiverse Of Madness» θα γράψει το σενάριο για την πέμπτη ταινία των Avengers τουλάχιστον.

Η προοπτική μιας επιστροφής των Ρουσό στο MCU είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά από συναρπαστικα νέα των Marvel Studios. Με το «Deadpool & Wolverine» λίγες μέρες μακριά, το «X-Men '97» να κερδίζει μια υποψηφιότητα για Emmy, οι «Fantastic Four» ετοιμάζονται να μεταφέρουν την πρώτη οικογένεια της Marvel στη δεκαετία του '60 και συναρπαστικά νέα τρέιλερ για το «Agatha All Along» και το «Captain America: Brave New World» φαίνεται πως σηματοδοτούν μια νέα συναρπαστική εποχή για το MCU.