Buzz

Το κινηματογραφικό remake του «Speak No Evil» έχει το πρώτο του τρέιλερ

of 10

Με πρωταγωνιστή έναν ανατριχιαστικό Τζέιμς ΜακΑβόι, το κινηματογραφικό αυτό remake της δανέζικης ταινίας τρόμου έρχεται στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Το κινηματογραφικό remake του «Speak No Evil» έχει το πρώτο του τρέιλερ

Μια από τις ταινίες που χάθηκαν μέσα στην χάθηκαν μέσα στο χάος της διανομής κατά την διάρκεια της πανδημίας και δεν βρήκαν ποτέ το δρόμο τους στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες ήταν και το δανέζικο φιλμ τρόμου «Speak No Evil» σε σκηνοθεσία του Κρίστιαν Ντάφντρουπ. Η ταινία ήταν μια τεράστια επιτυχία στη Δανία κερδίζοντας μάλιστα 11 υποψηφιότητες για τα βραβεία της Δανέζικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Τώρα η ταινία ελπίζει να βρει ένα μεγαλύτερο κοινό με το αμερικάνικο κινηματογραφικό της remake σε σενάριο και σκηνοθεσία του Βρετανού Τζέιμς Γουάτκινς, το σκηνοθέτη πίσω από τις ταινίες «Eden Lake» και «The Woman in Black». Την παραγωγή έχει αναλάβει η Blumhouse και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς ΜακΑβόι, Μακένζι Ντέιβις, Σκουτ ΜακΝάιρι και Αϊσλινγκ Φρανσιόσι.

Διαβάστε ακόμα: Τελικά είναι μια σταρ. Πρώτο τρέιλερ του «MaXXXine» του Τι Γουέστ

speak no evil

Η ταινία ακολουθεί μια αμερικανική οικογένεια καλείται να περάσει το Σαββατοκύριακο στο ειδυλλιακό εξοχικό κτήμα μιας γοητευτικής βρετανικής οικογένειας με την οποία έγιναν φίλοι στις διακοπές, αλλά αυτό που ξεκινά ως ονειρεμένες διακοπές σύντομα μετατρέπεται σε έναν ταραχώδη ψυχολογικό εφιάλτη.

Η ταινία «Speak No Evil» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 12 Σεπτεμβρίου.