Buzz

Τα... διαστημικά μπαλάκια επιστρέφουν το 2025

of 10

Η σατιρική ταινία του Μελ Μπρουκς για τα «Star Wars» επιστρέφει με νέο καστ μέσα στο 2025.

Τα... διαστημικά μπαλάκια επιστρέφουν το 2025

H τεράστια επιτυχία των πρώτων ταινίων «Star Wars» δεν είχε αφήσει τον Μελ Μπρουκς ασυγκίνητο. Ετσι το 1987 αποφάσισε να πιάσει στο στόμα του το διαστημικό έπος του Τζορτζ Λούκας και να σκηνοθετήσει τα «Spaceballs» (γνωστό στην Ελλάδα ως «Μπαλάκια Τρίτου Τύπου») με πρωταγωνιστές τους Μπιλ Πούλμαν, Ρικ Μοράνις, Τζον Γκούντμαν και Ντάφνι Ζουνίνγκα.

Τώρα το στούντιο της Amazon/MGM σκοπεύει επαναφέρει την ταινία αυτή με την μορφή ενός σίκουελ με τον Τζος Γκαντ να πρωταγωνιστεί. Ο ίδιος θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Μελ Μπρουκς ενώ ο Τζος Γκρίνμπαουμ θα σκηνοθετήσει και οι Μπέντζι Σαμίτ και Νταν Χερνάντεζ θα γράψουν το σενάριο.

Διαβάστε ακόμα: Ματ Ντέιμον και Μπεν Αφλεκ ξανά μαζί στην ταινία «RIP»

spaceballs

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακριβώς είναι εάν αυτή η νέα ταινία θα είναι ένα καθαρό σίκουλ της πρώτης ταινίας του '87 ή μια τελειώς διαφορετική συνέχεια. Πέρα από τις καινούργιες ταινίες του «Star Wars» έχουν κυκλοφορήσει και οι ταινίες του MCU και το «Dune» και άλλα πολλά franchises τα οποία η ταινία θα μπορούσε να σατιρίσει. Ισως ο Μπρουκς και ο Γκαντ αποφασίσουν να προσεγγίσουν κάποια άλλα sci-fi αντί για το «Star Wars».

Θα χρειαστεί λίγη αναμονή για να το μάθουμε καθώς το νέο «Spaceballs» αναμένεται στις αίθουσες το 2025.