Buzz

Ο Κιάνου Ριβς έρχεται στο «Sonic the Hedgehog 3»

of 10

Ο αγαπημένος ηθοποιός θα δανείσει την φωνή του στον Shadow the Hedgehog, με την ταινία να αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος τα Χριστούγεννα.

Ο Κιάνου Ριβς έρχεται στο «Sonic the Hedgehog 3»

Πέρα από τον Μάριο, άλλη μια αγαπημένη μασκότ από την χρυσή εποχή των video games έχει κάνει την εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια, ο Sonic. Και μπορεί να μην έχουν το δικό τους «beef», όπως είχαν πίσω στα 90s με τα console wars, αλλά, για την ώρα, φαίνεται πως ο Sonic έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Και αυτό έρχεται να μεγαλώσει λίγο περισσότερο με την ανακοίνωση πως ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Sonic the Hedgehog 3», δανείζοντας την φωνή του στον Shadow the Hedgehog, το αποτέλεσμα ενός μυστικού κυβερνητικού προγράμματος με τον τίτλο Shadow Project, ο οποίος εμφανίστηκε για λίγο στους τίτλους τέλους της δεύτερης ταινίας. Στο παιχνίδι, ο Shadow είναι παρόμοιος με ένα anti-Sonic, πιο σκοτεινός, πιο νευρικός και διαθέτει παρόμοιες δυνάμεις ταχύτητας. Μάλιστα η SEGA, το στούντιο παραγωγής των video game του Sonic, ανακοίνωσε πως το 2024 είναι η χρονιά του Shadow.

Διαβάστε ακόμα: Το πλήθος σίγουρα διασκέδασε με τα πρώτα πλάνα από τον «Μονομάχο 2» στο CinemaCon

sonic 3

Το «Sonic» ήταν τόσο δημοφιλές franchise για την Paramount, όπου μια spin-off σειρά, το «Knuckles» με πρωταγωνιστή τον ανθρωπόμορφο χαρακτήρα στον οποίο δανείζει τη φωνή του Ιντρις Ελμπα και συμπρωταγωνιστή τον Ανταμ Πάλεϊ, ο οποίος παίζει τον αστυνομικό Γουέιντ Γουίπλς, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου στο Paramount+.

Συνολικά, οι δύο ταινίες «Sonic» έχουν εισπράξει 707 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μπορεί αυτός ο αριθμός να φαίνεται αρκετά μικρός, δεδομένων των αριθμών σε εισπράξεις που φτάνουν μερικά άλλα franchise, αλλά οι ταινίες «Sonic» ήταν σχετικά φθηνές στην παραγωγή, με τους προϋπολογισμούς και των δύο ταινιών, σύμφωνα με πληροφορίες, να κυμαίνονται στα 90 εκατομμύρια δολάρια. Οικονομικά, το franchise έχει αναμφίβολα ξεπεράσει τις μέτριες προσδοκίες.

To «Sonic the Hedgehog 3», σε σκηνοθεσία του Τζεφ Φάουλερ, θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου 2024.