Buzz

Η Pixar δεν θέλει να κάνει live action remakes των ταινιών της

of 10

Ο Πίτερ Ντόκτερ της Pixar δεν θέλει να ακολουθήσει την τακτική της Disney και να αρχίζει να κάνει live action remakes των ταινιών της.

Η Pixar δεν θέλει να κάνει live action remakes των ταινιών της

Μετά τα αμέτρητα και απανωτά live action remake της Disney κανείς θα φαντάζεται πως σειρά θα έχουν και οι αγαπημένες ταινίες της Pixar. Πριν αρχίσει ο τρόμος να σας κυριεύει πιστεύτοντας πως ίσως δείτε κάποιον να κάνει ένα live action Γούντι ή Buzz ή έστω τον Ρατατούι, έρχεται ο Πίτερ Ντόκτερ της Pixar να αποτρέψει κάθε πιθανότητα για κάτι τέτοιο.

Μίλωντας στους Times ο Ντόκτερ ρωτήθηκε για το εάν θα έχει ακούσει τους φανς που θα ήθελαν σε ένα live action remake του «Ρατατούι» να δουν τον Τζος Ο' Κόνορ να πρωταγωνιστεί. «Αυτό μπορεί να μου γυρίσει μπούμερανγκ αλλά αυτό κάπως με ενοχλεί. Μου αρέσει να κάνω ταινίες που είναι πρωτότυπες και μοναδικές για τον εαυτό τους. Για να τις ξαναφτιάξω, δεν είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα προσωπικά. Πολλά από αυτά που δημιουργούμε λειτουργούν μόνο λόγω των κανόνων του κόσμου μέσα στα κινούμενα σχέδια».

Διαβάζοντας άκομα: Η νέα ταινίας της Pixar «Elio» θα μας πάει μια βόλτα σε ολόκληρο το σύμπαν

toy story 2

Και συνέχισε λέγοντας μιλώντας για την ταινία «Ψηλά στον Ουρανό». «Επομένως, αν δείτε έναν άνθρωπο να περπατήσει σε ένα σπίτι που πετάει, το μυαλό σας λέει για μισό λεπτό. Τα σπίτια είναι πολύ βαριά. Πώς σηκώνουν τα μπαλόνια το σπίτι; Αλλά αν έχετε έναν τύπο σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων και στέκεται εκεί στο σπίτι μπορεί να σκεφτείτε ότι εντάξει ισχύει. Οι κόσμοι που έχουμε φτιάξει δεν μεταφράζονται πολύ εύκολα».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Ντόκτερ εδώ.