Buzz

Ο Νίκολας Κέιτζ δεν θέλει να παίξει άλλους δολοφόνους μετά το «Longlegs»

of 10

Κι αυτό απλά γιατί, όπως είπε ο ίδιος, δεν του αρέσει η βία.

Ο Νίκολας Κέιτζ δεν θέλει να παίξει άλλους δολοφόνους μετά το «Longlegs»

To «Longlegs» αποδείχτηκε τεράστια επιτυχία στην Αμερική, κερδίζοντας 22.6 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο μόλις σαββατοκύριακό. Ενα από τα καλύτερα στοιχεία της νέας ταινίας του Οζ Πέρκινς είναι σίγουρα και ο Νίκολας Κέιτζ στην οποία βασίζει και την όλη αυτή την επιτυχία. Χωρίς καμία εμφάνιση στα τρείλερ και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την ταινία, ο Κέιτζ παρέδωσε μια υπέροχα ανατριχιαστική ερμηνεία, δημιουργώντας ταυτόχρονα έναν εμβληματικο χαρακτήρα στον ρόλο του Longlegs.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα θέλουν να δουν το Κέιτζ σε κάποιον ανάλογο ρόλο στο μέλλον, αλλά δυστυχώς ο ηθοποιός φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται να παίξει ξανά ποτέ κάτι ανάλογο.

Μιλώντας σε μια συνέντευξη στο New Yorker, ο Νίκολας Κέιτζ μίλησε για τον ρόλο του στο «Longlegs» και για το πώς θα ήθελε να αποστασιοποιηθεί από τους ρόλους του κατά συρροή δολοφόνου στο μέλλον γιατί απλά δεν είναι λάτρης της βίας.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκολας Κέιτζ ίσως πρωταγωνιστήσει στο «Spider-Man Noir»

longlegs

«Ξέρω ότι το τηλέφωνο θα χτυπήσει σύντομα σαν τρελό για να παίξω ξανά κάποιον κατά συρροή δολοφόνο μετά το “Longlegs”», είπε ο Κέιτζ. «Και δεν είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω. Δεν μου αρέσει η βία. Δεν θέλω να υποδυθώ ανθρώπους που πληγώνουν ανθρώπους».

Ο Νίκολας Κέιτζ είχα αφήσει να εννοηθεί ότι οι μέρες της υποκριτικής του θα τελειώσουν σχετικά σύντομα, οπότε ίσως, απλώς θέλει να επιλέξει προσεκτικά τους επόμενους ρόλους του. Αλλά όλοι γνωρίζουν ότι ο Κέιτζ είναι αρκετά απρόβλεπτος, οπότε θα πρέπει απλώς να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει στο μέλλον.