Buzz

Ο Μάικλ Μαν ετοιμάζει το remake της νοτιοκορεάτικης ταινίας «Veteran»

of 10

Μετά το «Heat 2» ο σκηνοθέτης Μάικλ Μαν φαίνεται πως βρήκε ήδη το επόμενό του project.

Ο Μάικλ Μαν ετοιμάζει το remake της νοτιοκορεάτικης ταινίας «Veteran»

Μπορεί οι φανς του Μάικλ Μαν να περιμένουν υπομονετικά το «Heat 2», του οποίου τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το πολύ μέχρι τις αρχές του 2025, αλλά φαίνεται πως ο σκηνοθέτης έχει ήδη στο μυαλό του ένα ακόμα project στο οποίο σκοπεύει να αρχίσει να δουλεύει μόλις τελείωσει με αυτό.

Σύμφωνα με το Variety ο Μαν σχεδιάζει να κάνει το αμερικάνικο remake της νοτιοκορεατικής αστυνομικής κωμωδίας «Veteran», ένα θρίλερ που φέρνει αντιμέτωπους έναν ξεροκέφαλο αστυνομικό και έναν πλούσιο γόνο που δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει το προνόμιό του με όλους τους λάθος τρόπους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάικλ Μαν έφτιαξε λογαριασμό στο Letterboxd

Michael Mann MAIN

Το «Veteran», το οποίο θα είναι και το πρώτο remake για τον Μαν, ήταν μια τεράστια επιτυχία στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας 85 εκατομμύρια δολάρια box office και κατατάσσεται στην #5 θέση των εισπρακτικότερων ταινιών των εποχών της χώρας. Το sequel με τίτλο «I, The Executioner» του Ριου Σεουγκ-γουάν έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, στο τμήμα Midnight Screenings.

Το remake του «Veteran» του Μαν βρίσκεται σε αρχικά στάδια ανάπτυξης αυτή τη στιγμή. «Αναπτύσσουμε ένα σενάριο με τον Μάικλ Μαν, αλλά ο ρόλος του και το πρόγραμμά μας δεν έχουν ακόμη καθοριστεί», είπε μια πηγή από την CJ ENM, τον κορυφαίο όμιλο κινηματογράφου/τηλεόρασης της Κορέας.

Ελπίζουμε σε κάποια περισσότερα νέα μετά και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Heat 2».