Buzz

Η Lady Gaga άλλαξε τη φωνή της για τα τραγούδια στο «Joker: Folie à Deux»

of 10

Οπως ανεφέρει θα ακούσουμε μια εντελώς διαφορετική φωνή από την ίδια τραγουδώντας ως Χάρλεϊ Κουίν στην ταινία του Τοντ Φίλιπς.

Η Lady Gaga άλλαξε τη φωνή της για τα τραγούδια στο «Joker: Folie à Deux»

Ολοι γνωρίζουμε τις υπέροχες φωνητικές ικανότητες της Lady Gaga, Ακόμα και όσοι δεν συμπαθούν τα τραγούδια της, σίγουρα θα έχουν την έχουν παραδεχτεί βλέποντας (και ακούγοντας) την ερμηνεία της στο «Ενα Αστέρι Γεννιέται». Και τώρα η Lady Gaga ετοιμάζεται να μας δώσει μια νέα και τελείως διαφορετική φωνιτική ερμηνεία παίζοντας τον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν στο «Joker: Folie à Deux».

Η βραβευμένη με Grammy και Οσκαρ τραγουδίστρια/ηθοποιός είπε στο περιοδικό Empire ότι η ερμηνεία της στον εμβληματικό χαρακτήρα θα αποκαλύψει μια νέα πλευρά του εαυτού της. «Δούλεψα πολύ στον τρόπο που τραγούδησα για να βγει αυτο από την Χάρλεϊ και όχι από εμένα ως ερμηνεύτρια».

Μέρος αυτού ήταν να ρίξει την επαγγελματικά εκπαιδευμένη φωνή της και αντ' αυτού να πατήσει σε μια λιγότερο εκλεπτυσμένη πλευρά.

«Για μένα, υπάρχουν πολλά φάλτσα, στην πραγματικότητα, από τον Χάρλεϊ. Είμαι εκπαιδευμένη τραγουδίστρια, σωστά; Έτσι ακόμη και η αναπνοή μου ήταν διαφορετική όταν τραγουδούσα ως Χάρλεϊ. Οταν αναπνέω για να τραγουδήσω στη σκηνή, έχω αυτόν τον πολύ ελεγχόμενο τρόπο για να βεβαιωθώ ότι πατάω πάνω στις νότες και ότι διατηρείται όλο αυτό στον σωστό ρυθμό και χρόνο, αλλά η Χάρλεϊ δεν θα ήξερε ποτέ πώς να το κάνει αυτό. Ετσι, είναι σαν να αφαιρώ την τεχνική του θέματος, να αφαιρώ την καλλιτεχνική μου μορφή από όλα και να βρίσκομαι εντελώς μέσα σε αυτό που είναι».

Διαβάστε ακόμα: Καλωσορίστε τους Joker και Χάρλεϊ Κουίν στην σκηνή στο νέο τρέιλερ του «Joker: Folie à Deux»

joker folie a deux

Σύμφωνα με την Gaga, το «Joker: Folie à Deux». ενσωματώνει τραγούδια για να προχωρήσει την ιστορία αντί τον διάλογο.

«Πώς αντιλαμβάνεσαι τη μουσική και να είναι απλώς μια προέκταση του διαλόγου, σε αντίθεση με το να μπαίνεις στο τραγούδι χωρίς κανέναν νοητό λόγο; Δεν έμοιαζε με οτιδήποτε είχα κάνει ποτέ πριν».

Το «Joker: Folie à Deux» θα κάνει πρεμιέρα φέτος στο Φεστιβάλ της Βενετίας πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.