Buzz

Ο Κιάνου Ριβς είπε πως το «The Matrix» του «άλλαξε την ζωή»

of 10

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με τον Στίβεν Κόλμπερτ για το αντίκτυπο που είχε η ταινία των Γουατσόφσκι τόσο στον κόσμο όσο και στην ζωή του.

Ο Κιάνου Ριβς είπε πως το «The Matrix» του «άλλαξε την ζωή»

Η ταινία «The Matrix» των Λίλι και Λάνα Γουατσόφσκι, η οποία φέτος γιορτάζει τα 25 της χρόνια, θεωρείται ακόμα και σήμερα όχι μόνο ως μια από τις πιο επιδραστικές ταινίες στην Ιστορία του σινεμά αλλά και ως μια ταινία που έχει επηρεάσει και τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Ενας από αυτούς είναι και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Κίανου Ριβς ο οποίος βρέθηκε στο πλατό του «The Late Show with Stephen Colbert» για να μιλήσει για την καριέρα του και όταν ρωτήθηκε για το «The Matrix» κόμπιασε για μια στιγμή και με το ζόρι φάνηκε να συγκρατεί την συγκίνησή του.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμοι να πάρουμε το κόκκινο χάπι ξανά; Η Warner ετοιμάζει το «The Matrix 5»

Matrix Resurrections

«Το “The Matrix” άλλαξε τη ζωή μου και, στη συνέχεια, μέσα σε αυτά τα χρόνια, άλλαξε τη ζωή τόσων άλλων ανθρώπων με πραγματικά θετικούς και υπέροχους τρόπους», είπε ο Ριβς. «Ως καλλιτέχνης, το ελπίζεις όταν κάνεις μια ταινία ή πεις μια ιστορία».

Κι εξήγησε πως «όλα αυτά τα χρόνια, ο αριθμός των ανθρώπων που έχω γνωρίσει που μου έχουν πει και τους έχει αγγίξει το «The Matrix» με τόσο θετικό τρόπο… Είναι το καλύτερο».

Και πως να μην είναι συγκινημένος όταν αυτό το franchise είναι που εκτόξευσε και την καριέρα του Ριβς στα ουράνια, κερδίζοντας ταυτόχρονα πάνω από 1.8 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα από τέσσερις ταινίες.