Buzz

Ο Τζον Γουότερς ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στις αίθουσες με το «Liarmouth»

of 10

Βασισμένο στο όμοτιτλο βιβλίο του, που έγραψε το 2022, ο Γούοτερς ελπίζει να βρει σύντομα λεφτά για να κάνει την ταινία στην οποία μάλιστα θα πρωταγωνιστεί η Ομπρεϊ Πλάζα.

Ο Τζον Γουότερς ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στις αίθουσες με το «Liarmouth»

Αν ζούσαμε σε έναν σωστό και τίμιο κόσμο δεν θα έπρεπε ο Τζον Γουότερς να μην είχε κάνει, μέσα σε 20 ολόκληρα χρόνια, έστω και μια ακόμα ταινία, μετά την τελευταία του με τίτλο «Dirty Shame». Αλλά να που συμβαίνει τελικά. Ομως ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται ιδιαίτερα μιας και πιστεύει πως οι δυο ταινίες που ετοιμάζει θα γίνουν πραγματικότητα σύντομα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Λος Αντζελες, ο Γουότερς βρέθηκε στο Μουσείο της Ακαδημίας Κινηματογράφου για να κάνει έναν σχολιασμό για τις δύο πρώτες μικρού μήκους ταινίες του («Hag In A Black Leather Jacket» και «Roman Candles»). Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, ο Γουότερς επιβεβαίωσε τις πρόσφατες φήμες ότι η Ομπρεϊ Πλάζα θα υποδυόταν την ψυχαναγκαστική κλεπτομανή Μάρσα Σπρινκλ στην ταινία του «Liarmouth» βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημά που έγραψε ο ίδιος το 2022. Επιπλέον, ο Γουότερς προσπαθεί ακόμα να φτιάξει και τη χριστουγεννιάτικη κωμωδία του, «Fruitcake».

«Η τελευταία μου ταινία ήταν πριν από 20 χρόνια, αλλά έχω πληρωθεί για να γράψω άλλες έξι σε αυτό το διάστημα. Τέσσερις διαφορετικές συνέχειες του “Hairspray”, το “Fruitcake”, το οποίο έχει περάσει από μερικές εκδοχές που μπορεί να γίνει ακόμα, και το “Liarmouth”. Το βιβλίο ήταν προαιρετικό. Το μετέτρεψα σε σενάριο, το οποίο άρεσε αρκετά στους παραγωγούς αλλά δεν έχουμε τα χρήματα για να το κάνουμε», είπε ο Γουότερς, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η Ομπρεϊ Πλάζα θα πρωταγωνιστήσει. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό, αλλά δεν έχουμε τα χρήματα ακόμα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί και έτσι προσπαθώ να προχωρήσω και την παραγωγή του “Fruitcake”».

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζον Γουότερς δωρίζει την εκπληκτική συλλογή του έργων τέχνης στο Μουσείο Τέχνης της Βαλτιμόρης

liarmouth

H επίσημη σύνοψη του «Liarmouth» μιλά για την Μάρσα Σπρινκλ η οποία είναι μια απατεώνισσα, κλέβει βαλίτσες και είναι μια αυθεντία στις μεταμφιέσεις. Τα σκυλιά και τα παιδιά τη μισούν. Η ίδια η οικογένειά της θέλει νεκρή. Είναι έξυπνη, είναι απελπισμένη, είναι ταραγμένη και είναι εκνευρισμένη όλη την ώρα. Την αποκαλούν Liarmouth—μέχρι που ένας τρελός άντρας την κάνει να πει την αλήθεια.

Ελπίζουμε να μην χρειαστεί πολύ να περιμένουμε για να δούμε και τις δυο αυτές ταινίες σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σίγουρα θα πρόκειται να είναι μια μοναδική εμπειρία.