Buzz

Ο Ράιαν Ρέινολντς κι ο Χιου Τζάκμαν δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον (πριν το «Deadpool 3»)

of 10

Δεν είναι μόνο το marketing, είναι κι ότι κι οι δυο σταρ έχουν διαβολεμένο χιούμορ.

Ο Ράιαν Ρέινολντς κι ο Χιου Τζάκμαν δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον (πριν το «Deadpool 3»)

Εάν ο Deadpool του Ράιαν Ρέινολντς έψαχνε το δάσκαλό του, θα τον βρει σίγουρα στον Wolverine του Χιου Τζάκμαν στο επερχόμενο «Deadpool 3»: η συνεργασία των δύο έχει ήδη ανακοινωθεί κι ο Τζάκμαν θα ξανασυναντήσει τον αγαπημένο του και μας υπερήρωα, για πρώτη φορά μετά το «Logan» του 2017.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζέρεμι Ρένερ σε «κρίσιμη αλλά σταθερή» κατάσταση μετά από ατύχημα

Οι δυο ήρωες, όπως είναι αναμενόμενο, δεν θα τα πάνε καθόλου καλά επί της οθόνης. Οπως είπε ο Τζάκμαν σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Empire Film Podcast, «Ο Λόγκαν δεν αντέχει τον Γουέιντ, θέλει να φύγει ένα εκατομμύριο μίλια μακριά του, ή να τον βαρέσει στο κεφάλι. Κι επειδή, δυστυχώς, δεν μπορεί σ' αυτή την ταινία να βρίσκεται ένα εκατομμύριο μίλια μακριά του, μάλλον θα τον βαράει συχνά στο κεφάλι.»

deadpool 3

Ωστόσο, στην... αληθινή ζωή, όχι απλώς ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Χιου Τζάκμαν είναι στενοί φίλοι, αλλά και η Μπλέικ Λάιβλι, σύντροφος του Ρέινολντς και τώρα έγκυος στο τέταρτο παιδί τους, δεν σταματά να τους τρολάρει. Οταν ο Ρέινολντς κοκορεύτηκε στο instagram ότι κάποιος έκανε στο μπούτι του το πρόσωπό του τατουάζ, η Λάιβλι έσπευσε να δηλώσει πως ο «κάποιος» ήταν η ίδια. Το στόρι παρακάτω.

deadpool