Buzz

Η Εμα Στόουν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του συζύγου της, Ντέιβ ΜακΚάρι

of 10

Μετά τον Γιώργο Λάνθιμο η Εμα Στόουν θα πρωταγωνιστήσει στη μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητη ταινία του ΜακΚάρι, μια παραγωγή του στούντιο της Universal.

Η Εμα Στόουν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του συζύγου της, Ντέιβ ΜακΚάρι

Μετά τον Γιώργο Λάνθιμο τι;

Η Εμα Στόουν πρωταγωνίστησε δυο ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, το «Poor Things», για το οποίο κέρδισε το δεύτερό της Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και το «Ιστορίες Καλοσύνης», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα των Καννών, πριν κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Μαΐου. Ταυτόχρονα είδε και το «The Curse» των Νέιθαν Φίλντερ και Μπένι Σάφντι να κερδίζει κι αυτό τους θαυμαστές του - συν μια σίγουρη υποψηφιότητα στα επερχόμενα. βραβεία Emmy.

Χωρίς ανάσα έρχεται να προστεθεί, σύμφωνα με το Deadline, και μια ατιτλοφόρητη ταινία για την Universal σε σκηνοθεσία μάλιστα του συζύγου της, Ντέιβ ΜακΚάρι. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Πάτρικ Κανγκ και Μάικλ Λέβιν, με τις λεπτομέρειες για την πλοκή της να παραμένουν ακόμα άγνωστες.

Διαβάστε ακόμα: Χορέψτε κι εσείς παρέα με την Εμα Στόουν στο νέο τρέιλερ των «Ιστοριών Καλοσύνης» του Γιώργου Λάνθιμου

emma stone dave mccary

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Σον Λέβι, Νταν Κόεν και Ντάν Λέβιν μέσω του στούντιο τους 21 Laps, αλλά και οι Στόουν, ΜακΚάρι και Αλι Χέρτινγκ μέσω του στούντιο Fruit Tree.

Περιμένοντας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα ταινία της Στόουν ας την απολαύσουμε να χορεύει στο νέο τρέιλερ της ταινίας του Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης».