Buzz

Ο Σεμπάστιαν Σταν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ στο «The Apprentice» του Αλί Αμπάσι

of 10

Η νέα ταινία του Αλί Αμπάσι ακολουθεί την άνοδο του Τραμπ στην εξουσία και θα κάνει πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο.

Ο Σεμπάστιαν Σταν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ στο «The Apprentice» του Αλί Αμπάσι

Ο Σεμπάστιαν Σταν είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και αγαπημένους ηθοποιούς - πάντα στο μυαλό μας ως «Στρατιώτης του Χειμώνα» στο σύμπαν της Marvel, ως Μίκι στο «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, πρόσφατα βραβευμένος στο Φεστιβάλ του Βερολίνου για τη μεταμόρφωσή του στο «A Different Man» του Ααρον Σίμπεργκ και γενικά σε μια αναπάντεχη τροχιά με αναπάντεχους ρόλους που κορυφώνονται με την ταινία του Αλί Αμπάσι «The Apprentice».

Οπως ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η νέα ταινία του Αλί Αμπάσι, του σκηνοθέτη της «Ιερής Αράχνης», με τίτλο «The Apprentice», θα κάνει πρεμιέρα στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στο διαγωνιστικό τμήμα. Σε αυτή ο Σταν θα υποδύεται τον Ντόναλντ Τραμπ, με την ταινία να ακολουθεί την άνοδό του στην εξουσία και τη σχέση του με τον συνεργάτη του και σημαίνοντα δεξιό δικηγόρο Ρόι Κον, τον οποίο ερμηνεύει ο Τζέρεμι Στρονγκ. Οπως λέει η σύνοψη, η ταινία είναι μια βουτιά στα σωθικά της Αμερικάνικης αυτοκρατορίας.

Διαβάστε ακόμα: Το «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες

the apprentice

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Γκέιμπ Σέρμαν και πρωταγωνιστούν επίσης η Μαρία Μπακάλοβα στο ρόλο της Ιβάνα Τραμπ και ο Μάρτιν Ντόνοβαν στο ρόλο του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ.

Το πώς ακριβώς η ταινία θα επιλέξει να αντιμετωπίσει τον Τραμπ – και ποια σημεία θα διαλέξει να δείξει για την πρώιμη επιχειρηματική του καριέρα και αργότερα την ενδεχόμενη άνοδο στην Προεδρία – μένει απλά να φανεί. Για την ώρα όμως έχουμε μια πρώτη φωτογραφία με τους Σταν και Στρονγκ στους ρόλους του Τραμπ και Κον αντίστοιχα.