Buzz

Ερχεται το σίκουελ του «Ο Διάβολος Φοράει Prada»

of 10

Η σεναριογράφος της αρχικής ταινίας ετοιμάζει ήδη το σενάριο του σίκουελ το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται ήδη στα αρχικά στάδια παραγωγής.

Ερχεται το σίκουελ του «Ο Διάβολος Φοράει Prada»

Από την στιγμή που οι Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ και Εμιλι Μπλαντ, οι πρωταγωνίστριες της ταινίας «Ο Διάβολος Φοράει Prada» ανέβηκαν στην σκηνή της φετινής τελετής των βραβείων SAG, οι φήμες για ένα επικείμενο sequel άρχισαν να οργιάζουν. Και τώρα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αποκτούν κάποια βάση.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές η σεναριογράφος του «Ο Διάβολος Φοράει Prada», Αλίν Μπρος ΜακΚίνα, γράφει την συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας που αναπτύσσεται και παράγεται από τη Γουέντι Φάινμαν, η οποία ήταν πίσω και από στην αρχική ταινία.

The Devil Wears Prada 607

Οι πληροφορίες λένε πως στο σίκουελ ο χαρακτήρας της Στριπ, η Μιράντα Πρίστλεϊ είναι ακόμα επικεφαλής του περιοδικού Runway το οποίο όμως αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και βρίσκεται σε μειωμένη κυκλοφορία με την Αντι (Χάθαγουεϊ) να δουλεύει σε έναν μεγάλο όμιλο ο οποίος διαφημίζεται στο περιοδικό.

Δεν υπάρχουν συμφωνίες για το καστ. Η Disney, η οποία θα είναι το στούντιο πίσω από την ταινία μετά τις εξαγορές του αρχικού στούντιο Devil Fox 2000, δεν είχε να κάνει κανένα σχόλιο πάνω σε όλα αυτά.

Η πρώτη ταινία ήταν τεράστια εμπορική επιτυχία κερδίζοντας 326 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και χάρισε στην Στριπ μια υποψηφιότητα για Οσκαρ.