Buzz

Νέο βίντεο κλιπ από τον Ντέιβιντ Λιντς και την Chrystabell με τίτλο «The Answers to the Questions»

of 10

Το animated μουσικό βιντεό κλιπ είναι το δεύτερο μέσα σε ένα μήνα από το νέο άλμπουμ τους με τίτλο «Cellophane Memories».

Νέο βίντεο κλιπ από τον Ντέιβιντ Λιντς και την Chrystabell με τίτλο «The Answers to the Questions»

Εχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο Ντέιβιντ Λιντς μοιράστηκε στο κανάλι του στο YouTube ένα νέο μουσικό βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Sublime Eternal Love», το οποίο θα εμφανιστεί σε ένα νέο άλμπουμ στο οποίο εργάζεται μαζί με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Chrystabell.

Τώρα, κυκλοφόρησαν ένα δεύτερο κομμάτι από το άλμπουμ, με τίτλο «The Answers to the Questions», με ένα καινούργιο animated video clip, σκηνοθετημένο από τον Λιντς. Το βίντεο κινουμένων σχεδίων περιλαμβάνει ένα ασπρόμαυρο δωμάτιο που θα θυμίσει σε πολλούς την πυροσβεστική από το «Twin Peaks: The Return», ενώ η Chrystabell απεικονίζεται ως τραγουδίστρια που προσφέρει τη μοναδική πηγή χρώματος στο βίντεο.

Sublime Eternal Love

Η Chrystabell και ο Lynch συνεργάζονται χρόνια τώρα, από την εποχή που κυκλοφόρησε ένα τραγούδι για την ταινία του το 2006 «Inland Empire». Μετά δούλεψαν μαζί στη μουσική και τελικά θα της έδινε ρόλο στο «Twin Peaks: The Return». Τώρα φαίνεται ότι το ντουέτο εργάζεται ξανά στη μουσική, με ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Cellophane Memories».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ παρακάτω.