Buzz

Η Ντακότα Τζόνσον δένεται με τον ταξιτζή της στο πρώτο τρέιλερ του «Daddio»

of 10

Η ταινία, της οποίας τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει κάνει ο Φαίδων Παπαμιχαήλ, έρχεται στις ελληνικές αίθουσες τον Αύγουστο.

Η Ντακότα Τζόνσον δένεται με τον ταξιτζή της στο πρώτο τρέιλερ του «Daddio»

Μια από τις ταινίες που περιμένουμε να δούμε αυτό το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι και το «Daddio» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Κρίστι Χολ. Η ταινία, η οποία είχε αρχικά οραματιστεί ως θεατρικό, λόγω του ότι διαδραματίζεται εξ ολοκλήρου μέσα σε ένα ταξί, έκανε πρεμιέρα πέρσι στα φεστιβάλ του Τορόντο και Telluride, ενώ αναμένεται να παιχτεί και στο φετινό φεστιβάλ της Tribeca.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Ντακότα Τζόνσον, στο ρόλο της Γκέρλι, η οποία παίρνει ένα ταξί για να πάει από το αεροδρόμιο του JFK της Νέας Υόρκης στο Χελς Κίτσεν και ξεκινά μια κουβέντα με τον ταξιτζή της τον Κλαρκ, το οποίο ερμηνεύει ο Σον Πεν, και μετατρέπεται γρήγορα σε μια εκ βαθέων συζήτηση για τον ψυχισμό τους.

Διαβάστε ακόμα: Χορέψτε κι εσείς παρέα με την Εμα Στόουν στο νέο τρέιλερ των «Ιστοριών Καλοσύνης» του Γιώργου Λάνθιμου

daddio

Η ταινία όμως έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και την διεύθυνση φωτογραφίας της έχει κάνει ο υποψήφιος για Οσκαρ Φαίδων Παπαμιχαήλ, και έχουμε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για να πάρουμε μια μικρή έστω γεύση από τη δουλειά του.

Το «Daddio» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και στις ελληνικές αίθουσες τον Αύγουστο.