Buzz

Ο Τζέσι Πλέμονς δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Αλεξ Γκάρλαντ στον «Εμφύλιο Πόλεμο»

of 10

Οταν η πρώτη επιλογή του Γκάρλαντ αποχώρησε ξαφνικά από τον ρόλο, τότε η Κίρστεν Ντανστ είχε την υπέροχη ιδέα να προτείνει τον σύζυγό της Τζέσι Πλέμονς για να τον αντικαταστήσει.

Ο Τζέσι Πλέμονς δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Αλεξ Γκάρλαντ στον «Εμφύλιο Πόλεμο»

Η νέα ταινία του Αλεξ Γκάρλαντ «Εμφύλιος Πόλεμος», η οποία ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη, ανέβηκε στην κορυφή του αμερικάνικου box office κερδίζοντας 25 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο άνοιγμα που έκανε ποτέ ταινία του στούντιο Α24. Αν και η ταινία εξελίσσεται σε μια δυστοπική Αμερική, είναι μια προειδοποιητική πολιτική ιστορία, που αντικατοπτρίζει το σήμερα, γεμάτη από βίαιε σκηνές, σκληρές εικόνες και μια ανατριχιαστική ερμηνεία του Τζέσι Πλέμονς.

Παίζοντας μόλις δέκα λεπτά (ή και λιγότερο) σε μια από τις πιο συζητημένες σκηνές της ταινίας, ο Πλέμονς δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Γκάρλαντ για τον ρόλο. Στην πραγματικότητα, δεν είχε αρχικά καν προγραμματιστεί να είναι μέρος του καστ. Ενας άλλος ανώνυμος ηθοποιός είχε αρχικά τον ρόλο, αλλά μια εβδομάδα πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο ηθοποιός έπρεπε να εγκαταλείψει τον ρόλο για άγνωστους λόγους.

Διαβάστε ακόμα: To PTSD της Κίρστεν Ντανστ μετά τα γυρίσματα του «Civil War»

civil war

Ο Γκάρλαντ είπε στους Los Angeles Times ότι ήταν στο τηλέφωνο έξω από τον χώρο των προβών όπου προετοιμαζόταν το καστ όταν έλαβε τα άσχημα νέα ότι ο ηθοποιός, τον οποίο δεν κατονομάζει, τελικά δεν μπορεί να παίξει τον ρόλο. «Στεκόμουν έξω στο δρόμο όταν πήρα το τηλεφώνημα και σκέφτηκα πως τώρα, έχουμε πρόβλημα. Και έτσι πήγα στην πρόβα και είπα πως άσχημα νέα παιδιά, ο τάδε δεν μπορεί να το κάνει».

Τότε ήταν που η πρωταγωνίστρια της ταινία Κίρστεν Ντανστ πρότεινε τον σύζυγό της Τζέσι Πλέμονς, ο οποίος ταξίδευε στα γυρίσματα με τα μικρά παιδιά τους, για να αντικαταστήσει τον ηθοποιό. «Ηταν μια εκπληκτικά καλή τύχη. Αυτό κάνει να ακούγεται ότι δεν σέβομαι τον άλλο ηθοποιό. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο. Απλώς η ταινία ήταν πολύ τυχερή που απέκτησε τον Τζέσι», είπε ο Γκάρλαντ βρίσκοντας έναν ταλαντούχο αντικαταστάτη τόσο γρήγορα.

Στην ταινία μαζί με την Κίρστεν Ντανστ και τον Τζέσι Πλέμονς πρωταγωνιστούν και οι Βάγκνερ Μούρα, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον και Κέιλι Σπάενι.