Buzz

Η Αν Χάθαγουεϊ θα ευγνωμωνεί πάντα τον Κρίστοφερ Νόλαν

of 10

Υπήρχε μια περίοδος που ο κόσμος μισούσε την Αν Χάθαγουεϊ. Οχι όμως ο Κρίστοφερ Νόλαν.

Η Αν Χάθαγουεϊ θα ευγνωμωνεί πάντα τον Κρίστοφερ Νόλαν

Υπήρχε μια περίοδος που ο κόσμος μισούσε την Αν Χάθαγουεϊ. Από το 2011, όταν η ίδια μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο χαρακτηρίστηκαν ως οι χειρότεροι παρουσιαστές των Οσκαρ, και μέχρι το 2012 όταν κέρδισε το πρώτο της Οσκαρ για το μιούζικαλ των «Αθλιων», με το San Francisco Chronicle να την χαρακτηρίζει αμέσως μετά ως την «πιο ενοχλητική σταρ» της χρονιάς και με τους New York Times να αντιμετωπίζουν όλη αυτή την αντίδραση με ένα άρθρο του 2013 με τίτλο «Μισούμε πραγματικά την Αν Χάθαγουεϊ;», φαινόταν πως το αστέρι της Χάθαγουεϊ ήταν έτοιμο να σβήσει.

Αλλά κάποιοι συνέχιζαν να πιστεύουν σε αυτή ακόμα και όταν ολόκληρος ο κόσμος φαίνονταν πως ήταν εναντίον της. Ανάμεσά τους ήταν ο Κρίστοφερ Νόλαν που της έδωσε έναν ρόλο στο «Interstellar», παρά την αυξανόμενη ανησυχία από τα στούντιο και τους κινηματογραφιστές για την «τοξική» προσωπικότητά της στο διαδίκτυο.

Η ίδια, μιλώντας στο Vanity Fair, αναφέρθηκε σε αυτό λέγοντας πως «Πολλοί άνθρωποι δεν μου έδιναν ρόλους επειδή ανησυχούσαν τόσο πολύ για το πόσο τοξική είχε γίνει η ταυτότητά μου στο διαδίκτυο. Αλλά είχα έναν άγγελο, τον Κρίστοφερ Νόλαν, που δεν τον ένοιαζε αυτό και μου έδωσε έναν από τους πιο όμορφους ρόλους που είχα σε μια από τις καλύτερες ταινίες στις οποίες συμμετείχα», παραδέχτηκε η ίδια.

«Δεν ξέρω αν ήξερε ότι με στήριζε εκείνη τη στιγμή, αλλά η απόφασή του είχε αυτό το αποτέλεσμα», συνέχισε η Χάθαγουεϊ. «Και η καριέρα μου δεν έχασε τη δυναμική όπως θα μπορούσε να έχει αν δεν με είχε στηρίξει».

Διαβάστε ακόμα: Η Αν Χάθαγουεϊ ερωτεύεται έναν ροκ σταρ στο πρώτο τρέιλερ του «The Idea of You»

anne hathaway interstellar

«Η ταπείνωση είναι ένα από τα πιο σκληρά πράγματα που μπορεί να περάσει κανείς. Το κλειδί είναι να μην το αφήσεις να σε ρίξει.. Πρέπει να μείνεις τολμηρός. Ζητάτε από τους ανθρώπους να επενδύσουν τον χρόνο τους, τα χρήματά τους, την προσοχή τους και τη φροντίδα τους σε εσάς. Πρέπει λοιπόν να τους δώσετε κάτι που αξίζει όλα αυτά τα πράγματα», δήλωσε η Αν Χάθαγουεϊ.

Φυσικά το «Interstellar» δεν ήταν η μοναδική ταινία του Νόλαν στην οποία έπαιξε η Χάθαγουεϊ, καθώς λίγα χρόνια πριν πρωταγωνίστησε και στο «The Dark Knight Rises» οπότε, ποιος ξέρει, ίσως την ξαναδούμε να παίζει σε μια και από τις επόμενες του ταινίες.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη της Αν Χάθαγουεϊ στο Vanity Fair εδώ.