Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

of 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Avatar: The Way of Water»

Ετοιμάζουμε τις βαλίτσες για το νέο κινηματογραφικό μας ταξίδι στο σύμπαν του Τζέιμς Κάμερον, το οποίο ξεκινά στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Avatar: The Way of Water».

«Copenhagen Cowboy»

Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν επιστρέφει με έναν ακόμα νέον εφιάλτη σε μια σειρά στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Copenhagen Cowboy».

«White Noise»

Ανταμ Ντράιβερ και Γκρέτα Γκέργουικ έρχονται αντιμέτωποι με την Aποκάλυψη στη νέα ταινία του Νόα Μπόμπακ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «White Noise».


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.