Buzz

Πρώτο τρέιλερ του «White Noise» σε σκηνοθεσία Νόα Μπόμπακ

στα 10

Λίγες μέρες πριν ανοίξει το Φεστιβάλ της Βενετίας, το πρώτο τρέιλερ της ταινίας δείχνει τους Ανταμ Ντράιβερ και Γκρέτα Γκέργουικ να έρχονται αντιμέτωποι με την Aποκάλυψη.

Πρώτο τρέιλερ του «White Noise» σε σκηνοθεσία Νόα Μπόμπακ

Την άλλη εβδομάδα ξεκινά το 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

H ταινία που θα ανοίξει την φετινή διοργάνωση είναι η νέα ταινία του Νόα Μπόμπακ «White Noise» σε παραγωγή του Netflix και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ταινία της διαδικτυακής πλατφόρμας θα ανοίξει το φεστιβάλ.

Πρόκειται για τη μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Ντον Ντελίλο που κυκλοφόρησε το 1985 και αποτελεί επίσης την πρώτη μεταφορά βιβλίου που σκηνοθετεί ο Μπόμπακ. Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης (στην οποία θα είναι και εκεί ταινία έναρξης), ο πρωταγωνιστής της ταινίας είναι καθηγητής «Χιτλερικών σπουδών», με την ταινία να περιγράφεται ως σκοτεινή κωμωδία και ενδεχομένως κάτι πιο «τρομακτικό».

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιν Γκόσλινγκ θέλει η ταινία της «Barbie» να φέρει την «Ken-ergy»

white noise

white noise

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: Συγχρόνως ξεκαρδιστικό και τρομακτικό, λυρικό και παράλογο, συνηθισμένο και αποκαλυπτικό, το White Noise δραματοποιεί τις προσπάθειες μιας σύγχρονης αμερικανικής οικογένειας να αντιμετωπίσει τις εγκόσμιες συγκρούσεις της καθημερινής ζωής, ενώ παλεύει με τα παγκόσμια μυστήρια της αγάπης, του θανάτου και της πιθανότητας ευτυχίας σε ένα αβέβαιο κόσμο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ανταμ Ντράιβερ, Γκρέτα Γκέργουικ, Ντον Τσιντλ, Σαμ Νιβόλα, Μέι Νιβόλα, Ράφεϊ Κάσιντι, Αντρε Μπέντζαμιν και Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ. Μέχρι στιγμής το Netflix δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες και στην πλατφόρμα του.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

white noise