Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

of 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Captain America: Brave New World»

Ερχεται νέα τάξη πραγμάτων στο πρώτο τρέιλερ του «Captain America: Brave New World». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«Gladiator 2»

Πολ Μεσκάλ εναντίον Πέδρο Πασκάλ και... ρινόκερου στο πρώτο επικό τρέιλερ του «Μονομάχου 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Agatha All Along»

H νέα σειρά της Marvel θα προσπαθεήσει να μας μαγέψει τον Σεπτέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Υπάρχω»

Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει το «Υπάρχω» στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Time Bandits»

Η cult πλέον ταινία του Τέρι Γκίλιαμ θα γίνει σειρά για λογαριασμό του Apple TV+ με πρωταγωνίστρια την Λίσα Κούντροου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«F1»

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ, αναμένεται στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2025. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«We Live In Time»

Ο Τζον Κρόλεϊ επιστρέφει 10 χρόνια μετά το «Brooklyn» με μια ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστές τους Φλόρενς Πιου και Αντριου Γκάρφιλντ.

«Three Women»

H νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν οι Σεϊλιν Γούντλεϊ, Μπέτι Γκίλπιν και ΝτεΓουάντα Βάις έρχεται στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο.

«The Perfect Couple»

Το Netflix μεταφέρει το βιβλίο της Ελιν Χίντλεμπραντ στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστές τους Νικόλ Κίντμαν και Λιβ Σέιμπερ.

«Watchmen Chapters 1»

Ολόκληρο το «Watchmen» γίνεται μια animated ταινία από την DC.

«The Substance»

Ολη η ουσία στο στυλιζαρισμενο φιλμ της Κοραλί Φαρζα, βρίσκεται στην Ντέμι Μουρ, τη Μάργκαρετ Κουόλι και στο κρεσέντο βίας και αίματος του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«Close To You»

Ο Ελιοτ Πέιτζ πρωταγωνιστεί σε ένα δράμα για ένα τρανς ατομο που επιστρέφει στο πατρικό του.

«Severance Season 2»

Η δεύτερη σεζόν επιστρέφει τον Γενάρη στις οθόνες μας.

«The Decameron»

Μια πανδημία φέρνει τα πάνω κάτω στη νέα κωμική σειρά εποχής του Netflix.