Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

of 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Kinds of Kindness»

Μετά την ανακοίνωση πως η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, ήρθε και νέο τρέιλερ μαζί με την επίσημη ημερομηνία εξόδου της στις ελληνικές αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Joker: Folie à Deux»

Υποκλιθείτε μπροστά στον Joker και την Harley Quinn στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Τοντ Φίλιπς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«Speak No Evil»

Με πρωταγωνιστή έναν ανατριχιαστικό Τζέιμς ΜακΑβόι, το κινηματογραφικό αυτό remake της δανέζικης ταινίας τρόμου έρχεται στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«MaXXXine»

Ο Τι Γουέστ ολοκληρώνει την τριλογία τρόμου του, με το τελευταίο κεφάλαιο να αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Bridgerton Season 3»

Η τρίτη σεζόν θα χωριστεί σε δυο μέρη με τα τέσσερα πρώτα επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα στις 16 Μαΐου και τα υπόλοιπα τέσσερα στις 13 Ιουνίου.

«Young Woman And The Sea»

Η Ντέιζι Ρίντλεϊ πρωταγωνιστεί στην ταινία της Disney ως την Ολυμπιονίκη Γερτρούδη Έντερλε η οποία έγινε η πρώτη γυναίκα που διέσχισε με επιτυχία τη Μάγχη δύο χρόνια αφότου πήρε ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1924.

«Those About To Die»

O Αντονι Χόπκινς πρωταγωνιστεί σε μια σειρά η οποία διαδραματίζεται στην αρχαία Ρώμη και ακολουθεί τη βρώμικη δουλειά της ψυχαγωγίας των μαζών, δίνοντας στον όχλο αυτό που θέλει περισσότερο… αίμα και αθλητισμό με τις μονομαχίες.

«Imaginary Friends»

Η ταινία ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα που περνάει μια δύσκολη εμπειρία και μετά αρχίζει να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων που έχουν μείνει πίσω καθώς οι πραγματικοί τους φίλοι έχουν μεγαλώσει.

«The Stranger»

Οταν η Κλερ αποφασίζει να μοιραστεί μια διαδρομή με το αυτοκίνητό της με τον Καρλ αυτός γρήγορα αποδεικνύεται ο χειρότερος εφιάλτης της.