Ενημέρωση

Κάννες 2019: 30 ταινίες που δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στο 72ο Φεστιβάλ Καννών

στα 10

Μια μικρή λίστα με τις ταινίες που περιμένουν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις προσδοκίες μας.

Flix Team
Κάννες 2019: 30 ταινίες που δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στο 72ο Φεστιβάλ Καννών

Διαλέγοντας από το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ (Διαγωνιστικό, Ενα Κάποιο Βλέμμα, Ταινίες Εκτός Συναγωνισμού, Ειδικές και Μεταμεσονύκτιες Προβολές), αλλά και από τα παράλληλα τμήματά του (Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών, Εβδομάδα Κριτικής), το Flix παρουσιάζει τις ταινίες που περιμένει πιο πολύ από το 72ο Φεστιβάλ Καννών, που ξεκινάει την Τρίτη 14 Μαΐου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 25 Μαΐου με την απονομή των βραβείων του.

Το 72ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται από τις 14 ως και τις 25 Μαΐου. Το Flix θα είναι εκεί, για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν. Διαβάστε όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις Κάννες 2019 εδώ.

Η Απόσταση Αναμεσα στον Ουρανό κι Εμάς 607

Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς του Βασίλη Κεκάτου | Διαγωνιστικό Ταινιών Μικρού Μήκους

Η μοναδική αμιγώς ελληνική συμμετοχή στο φετινό επίσημο πρόγραμμα του 72ου Φεστιβάλ Καννών είναι η μικρού μήκους ταινία του Βασίλη Κεκάτου που διαγωνίζεται για τον Χρυσό Φοίνικα, ανάμεσα σε 11 συνολικά ταινίες απ' όλον τον κόσμο. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία και για τις ελληνικές συμμετοχές μικρού μήκους στην ιστορία του επίσημου προγράμματος του Φεστιβάλ Καννών. Διαβάστε περισσότερα εδώ για το «Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς».

Portrait of the Young Lady on Fire 607

Portrait of the Young Lady on Fire της Σελίν Σιαμά | Διαγωνιστικό

Εννοείται πως ανυπομονούμε να δούμε τη νέα, πάντα με γυναικείο προσανατολισμό, ταινία της Γαλλίδας Σελίν Σιαμά, πέντε χρόνια μετά τα «Κορίτσια». Αυτή τη φορά, η Σιαμά αλλάζει εποχή και μεταφέρεται στα τέλη του 18ου αιώνα, σ' ένα ερημικό νησί της Βρετάνης, όπου μια ζωγράφος υποχρεώνεται να κάνει το γαμήλιο πορτρέτο μιας νεαρής κοπέλας. Πρωταγωνιστούν η Βαλέρια Γκολίνο και η Αντέλ Ενέλ.

The Lighthouse 607

The Lighthouse του Ρόμπερτ Εγκερς | Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Ο σκηνοθέτης του «The Witch» επιστρέφει με τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Γουίλεμ Νταφό, φαροφύλακες σε ένα απομονωμένο νησί το 1890. Από τις ταινίες που αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα event του Φεστιβάλ Καννών.

Maradona 607

«Maradona» του Ασίφ Καπάντια | Εκτός Συναγωνισμού

O μάστερ των βιογραφιών («Senna», «Amy») καταπιάνεται με τον αμφιλεγόμενο σταρ των γηπέδων σε αυτό που μοιάζει να είναι το ντοκιμαντέρ της χρονιάς.

Olla 607

Olla της Αριάν Λαμπέντ | Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Η Ολα απαντάει σε μια αγγελία ενός site γνωριμιών με γυναίκες από την Ανατολή. Μετακομίζει με τον Πιερ που ζει μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα του. Τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε. Ολα... στο μικρού μήκους (28 λεπτά) σκηνοθετικό ντεμπούτο της Αριάν Λαμπέντ, με πρωταγωνίστρια την Ρομάνα Λόμπατς που ανυπομονούμε να δούμε. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Olla».

once upon a time in hollywood 607

Once Upon a Time In Hollywood του Κουέντιν Ταραντίνο | Διαγωνιστικό

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στα τέλη των 60s για να αφηγηθεί τις παράλληλες ιστορίες ενός διάσημου ηθοποιού και του κασκαντέρ του που θέλει να βρει τρόπο να γίνει πρωταγωνιστής. Η μεγαλύτερη ταινία που θα προβληθεί στο διαγωνιστικό τμήμα και αυτή που θα ξεκινήσει από εδώ την πορεία της προς τα Οσκαρ του 2020. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Once Upon a Time in Hollywood».

Vivarium 607

Vivarium του Λόρκαν Φίνεγκαν | Εβδομάδα Κριτικής

Αναζητώντας το πρώτο τους σπίτι, ένα νεαρό ζευγάρι ακολουθεί έναν μυστηριώδη μεσίτη και μπλέκεται σε μια παράξενη υπόθεση. Δεύτερη ταινία του ειδικευμένου στον τρόμο Ιρλανδού Λόρκαν Φίνεγκαν με πρωταγωνιστές τους Ιμοτζεν Πουτς, Τζέσε Αϊζενμπεργκ.

Hatsukoi 607

Hatsukoi του Τακάσι Μιίκε | Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Κατά τη διάρκεια μιας νύχτας στο Τόκιο, ο Λεό, ένας νεαρός μποξέρ συναντά την πρώτη του αγάπη, Μόνικα, ένα call girl μπλεγμένο σε ένα κύκλωμα ναρκωτικών. Από το πουθενά τον Λεό κυνηγούν ένας διεφθαρμένος μπάτσος, ένας γιακούζα, ο χειρότερος εχθρός του και μια γυναίκα πληρωμένη δολοφόνος. Ο,τι ακολουθεί είναι 100% Τακάσι Μιίκε στα καλύτερά του.

Frankie Ιζαμπέλ Ιπέρ 607

Frankie του Αϊρα Σακς | Διαγωνιστικό

Ο Αϊρα Σακς είναι υπεύθυνος για μερικές χαμηλότονες, μα βαθιά διαπεραστικές ταινίες του σύγχρονου ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά όπως το «Η Αγάπη Είναι Παράξενη» και το «Μικροί Κύριοι», οι τελευταίες μόνο δουλειές του σε ένα απόλυτα διακριτό κινηματογραφικό αποτύπωμα. Το νέο του φιλμ ακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας που θα δει τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε μία μέρα στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Γυρισμένη στην Πορτογαλία, έχει για πρωταγωνίστρια τη μεγάλη σταρ του ευρωπαϊκού σινεμά, Ιζαμπέλ Ιπέρ και μαζί τους Μπρένταν Γκλίσον, Πασκάλ Γκρεγκορί, Μαρίσα Τομέι, Γκρεγκ Κινίαρ, Ζερεμί Ρενιέ και Καρλότο Κότα. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για το «Frankie» εδώ.

J' ai Perdu mon Coprs

J’ai Perdu Mon Corps του Ζερεμί Κλαπάν | Εβδομάδα Κριτικής

Ενα κομμένο χέρι το σκάει από το τραπέζι του ιατροδικαστή αποφασισμένο να ξαναβρεί το σώμα στο οποίο ανήκει. Καθώς περιδιαβαίνει τους δρόμους του Παρισιού, θυμάται τη ζωή του με τον νεαρό άνδρα στον οποίο ανήκει και τη γνωριμία τους με την Γκαμπριέλ. Πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γάλλου animator με προϋπηρεσία στη μικρού μήκους και διακρίσεις σε όλον τον κόσμο.

The Fire Is Coming 607

The Fire Is Coming του Ολιβερ Λαξ | Εβδομάδα Κριτικής

Πριν από τρία χρόνια, είχε κερδίσει το μεγάλο βραβείο της Εβδομάδας Κριτικής με τη δεύτερη μόλις ταινία του: το «Mimosas». Φέτος, ο Ολιβερ Λαξ επιστρέφει στο τμήμα «Ενα Κάποιο Βλέμμα» με την τρίτη ταινία του (ο τίτλος αρχικά ήταν «A Sun That Never Sets»). Η υπόθεση ακολουθεί τον Ραμόν, έναν διαβόητο Γαλικιανό εμπρηστή, ο οποίος και πάλι κατηγορείται ως ο βασικός ένοχος μίας νέας πυρκαγιάς. Ο Λόις, ένας νεαρός πυροσβέστης βρίσκεται στην καρδιά του δάσους που φλέγεται. Οι μοίρες των δύο ανδρών ενώνονται.

Lux Aeterna 607

Lux Æterna του Γκασπάρ Νοέ | Μεταμεσονύκτιες Προβολές

Μπεατρίς Νταλ και Σαρλότ Γκενσμπούργκ «αφηγούνται ιστορίες με ιππότες» στο 50λεπτο φιλμ του Γκασπάρ Νοέ που θα παρουσιαστεί μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να αυξήσει και το επίπεδο του hype που έτσι κι αλλιώς είχε από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει στο Φεστιβάλ.

Ceniza Negra 607

Ceniza Negra της Σοφία Κιρός Ουμπέντα | Εβδομάδα Κριτικής

Η δεκατριάχρονη Σέλβα ανακαλύπτει ότι όταν πεθαίνουμε βγαίνουμε από το δέρμα μας και μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε λύκους, κατσίκες, σκιές ή οτιδήποτε επιτρέπει η φαντασία μας. Η Σοφία Κιρός Ουμπέντα με καταγωγή από την Αργεντινή και την Κόστα Ρίκα μεγαλώνει το μικρού της μήκους «Selva» σε ένα από τα πολυαναμενόμενα ντεμπούτα του φετινού Φεστιβάλ.

Nuestras Madres 607

Nuestras Madres του Σεζάρ Ντιάζ

Στην Γουατεμάλα του 2018, με τη χώρα να κλυδωνίζεται από τη δίκη των αξιωματικών του στρατού που ξεκίνησαν τον εμφύλιο, ο Ερνέστο, ένας νεαρός ανθρωπολόγος που δουλεύει ως ιατροδικαστής, ταυτοποιεί ανθρώπους που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούνται αγνοούμενοι. Η ζωή του θα αλλάξει όταν θα αρχίσει να ακολουθεί τα ίχνη του άγνωστου πατέρα του. Ντεμπούτο του Σεζάρ Ντιάζ από τη Γουατεμάλα με καταγωγή από το Βέλγιο.

Zombi Child 607

Zombi Child του Μπερτράν Μπονελό | Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Στην Αϊτή του 1962, ένας άντρας επιστρέφει από τους νεκρούς για να καταδικαστεί στη ζωντανή κόλαση της εργασίας στα χωράφια με τα ζαχαροκάλαμα. 55 χρόνια μετά στο Παρίσι, σε ένα εξέχον σχολείο, μια κοπέλα από την Αϊτή εξομολογείται στις φίλες της την ιστορία της οικογένειάς της, χωρίς να μπορέσει να φανταστεί ότι ένας συμμαθητής της θα σκεφτεί να κάνει αυτό που κανείς δεν θα τολμούσε ποτέ. Ο Μπερτράν Μπονελό («Saint Laurent», «Nocturama») επιστρέφει με την έβδομη ταινία του εκεί όπου τα κινηματογραφικά είδη δεν θυμίζουν τίποτα απ' όσα γνωρίζουμε.

Port Authority 607

Port Authority της Ντανιέλ Λέσοβιτς | Ενα Κάποιο Βλέμμα

Με χρηματοδότηση από το Hercules Film Fund (HFF), ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και επικεντρώνεται στη υποστήριξη ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, και σε παραγωγή Μάρτιν Σκορσέζε (μέσω της εταιρίας του Sikelia Productions), αυτή η ταινία έχει εδώ και πολύ καιρό κερδίσει το ενδιαφέρον μας. Το «Port Authority» της Ντανιέλ Λέσοβιτς είναι ένα διαφορετικό love story. Με πρωταγωνιστές τον νεαρό ηθοποιό Φιόν Γουάιτχεντ («Δουνκέρκη», «Νόμος Περί Τέκνων») και το διάσημο μοντέλο Λέινα Μπλουμ η νεοϋορκέζικη ιστορία αγάπης μεταξύ του Πολ και της Γουάι ανατρέπεται και δοκιμάζεται όταν η Γουάι αποκαλύπτει στον Πολ ότι είναι διεμφυλική κι εκείνος βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιθυμία του για αυτήν αλλά και με τη βία των γύρω του.

A Hidden World 607

A Hidden Life του Τέρενς Μάλικ | Διαγωνιστικό

Ο Τέρενς Μάλικ θα είναι στις Κάννες, έστω κι αν κανείς δεν τον δει από κοντά, με τελευταία του επίσημη επίσκεψη το 2011 με το «Δέντρο της Ζωής». Το νέο του φιλμ, εδώ και χρόνια στα σκαριά, με πρωταγωνιστή τον Ογκουστ Ντιλ του «Inglourious Basterds» και, μαζί, τους Ματίας Σχούναρτς και Μίκαελ Νίκβιστ, αφηγείται τη ζωή του Αυστριακού Φραντζ Γιάγκερστάτερ, ο οποίος, ως αντιρρησίας συνείδησης αρνήθηκε να πολεμήσει στο ναζιστικό στρατό στον Β' Παγκόσμιο, εκτελέστηκε στα 36 του χρόνια, ανακηρύχθηκε επίσημα ως μάρτυρας και «ευλογήθηκε» από την Καθολική εκκλησία.

young ahmed 607

The Young Ahmed των αδελφών Νταρντέν | Διαγωνιστικό

Η ενδέκατη μεγάλου μήκους ταινία των Αδελφών Νταρντέν (όγδοη συμμετοχή στις Κάννες, με δύο Χρυσούς Φοίνικες στο βιογραφικό τους), φέρει ως τίτλο το όνομα του νεαρού ήρωά της, ενός συνηθισμένου νεαρού που μεγαλώνει στο Βέλγιο του σήμερα. Μόνο που ο Αχμέντ, αντίθετα από τους υπόλοιπους συμμαθητές του, θα παγιδευτεί σε μια σκοτεινή διαδρομή ριζοσπαστικοποίησης. Διαβάστε περισσότερα για το «The Young Ahmed» εδώ.

The Staggering Girl 607

The Staggering Girl του Λούκα Γκουαντανίνο | Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Δύο γυναίκες που ζουν στη Ρώμη και τη Νέα Υόρκη βλέπουν τις ιστορίες τους να ενώνονται μέσα από τη μόδα. Ή κάτι τέτοιο, στο μεσαίου μήκους φιλμ του Λούκα Γκουαντανίνο στο οποίο πρωταγωνιστούν η Τζούλιαν Μουρ και η Αλμπα Ρορβάκερ - μαζί τους και η Κικι Λέιν, Κάιλ ΜακΛάχλαν, Μάρτ Κέλερ και Μία Γκοθ.

atlantique 607

«Atlantique» της Ματί Ντιοπ | Διαγωνιστικό

Από τα ντεμπούτα του Τμήματος, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της ηθοποιού Ματί Ντιοπ - η πρώτη μαύρη γυναίκα σκηνοθέτης υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα. Σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή του Ντακάρ, οι απλήρωτοι εδώ και μήνες εργάτες μιας επιχείρησης αποφασίζουν να φύγουν από τη χώρα, διασχίζοντας τη θάλασσα προς ένα καλύτερο μέλλον. Ανάμεσά τους κι ο Σουλεϊμάν, εραστής της Αντά που είναι λογοδοσμένη σ' έναν άλλον άντρα. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση των εργατών, μια φωτιά καταστρέφει τη γαμήλια γιορτή της κοπέλας και τα κορίτσια της περιοχής ανεβάζουν έναν ανεξήγητο πυρετό.

For Sama 607

For Sama των Γουαντ Αλ Κατέμπ και Εντουαρντ Γουατς | Ειδικές Προβολές

H ιστορία μιας 26χρονης Σύριας σκηνοθέτη που κινηματογράφησε τη ζωή της για 5 χρόνια κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία. Ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε και γέννησε την κόρη της καθώς κινηματογραφούσε τη βία και τις προκλήσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν σε μια εμπόλεμη ζώη γυναίκες και παιδιά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «For Sama».

dylda beanpole 607

Dylda του Καντεμίρ Μπαλάγκοφ | Ενα Κάποιο Βλέμμα

Ο 26χρονος Ρώσος σκηνοθέτης που συγκλόνισε με την πρώτη του ταινία, το «Tesnota», ετοιμάζεται να... κριθεί για το πάντα δύσκολο, δεύτερο βήμα του. Αυτή τη φορά σκηνοθετεί μια ταινία εποχής, στο Λένινγκραντ του 1945. Ο Β' Παγκόσμιος έχει μετατρέψει την πόλη σε ερείπιο (dylda σημαίνει καλάμι, στέκα, υποστήριγμα),, έχει καταστρέψει τα κτίρια κι έχει αφήσει τους κατοίκους κουρέλια, σωματικά και πνευματικά. Παρότι η πολιορκία - μια από τις χειρότερες στην Ιστορία - έχει, επιτέλους, λήξει, η ζωή και ο θάνατος εξακολουθούν να μάχονται στα συντρίμμια που έχουν απομείνει. Δυο νέες γυναίκες, η Ιγια και η Μάσα, αναζητούν νόημα και ελπίδα κι αγωνίζονται να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.

Wounds 607

Wounds του Μπαμπάκ Ανβαρί | Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Ο Γουίλ είναι μπαρμαν στη Νέα Ορλεάνη. Εχει μια υπέροχη δουλειά, υπέροχους φίλους και ένα υπέροχο κορίτσι. Ενα βράδυ, στο μπαρ όπου δουλεύει, μια βίαιη συμπλοκή τον κάνει κάτοχο ενός κινητού τηλεφώνου στο οποίο αρχίζει να λαμβάνει ενοχλητικά μηνύματα. Μαζί με την κοπέλα του θα βυθιστούν σε ένα σκοτεινό δαίδαλο αποκαλύψεων. Αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Μπαμπάκ Ανβαρί που εντυπωσίασε πριν δύο χρόνια με το «Στη Σκιά του Φόβου». Πρωταγωνιστούν ο Αρμι Χάμερ και Ντακότα Τζόνσον.

Bull 607

Bull της Ανι Σίλβερστιν | Ενα Κάποιο Βλέμμα

Σε μία μικρή κωμόπολη της επαρχίας του Χιούστον, μία έφηβη πεισματάρα κοπέλα γνωρίζεται με τον εξίσου σκληρό και γεροπαράξενο γείτονά της - έναν πρώην ταυρομάχο που πέρασε τα νιάτα του στις αρένες του κόσμου. Η σύγκρουσή τους θα έχει ενδιαφέρον. Η σκηνοθέτης του «March Point» (ντοκιμαντέρ) και νικήτρια της Cinefondation του 2014 με το «Skunk» επιστρέφει στις Κάννες με μεγάλου μήκους. Κι εμείς έχουμε ήδη μεγάλες προσδοκίες.

Red 11 607

Red 11 του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ | Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Κολεγιόπαιδα γίνονται πειραματόζωα για φαρμακευτικές εταιρίες και ανάμεσά τους ο Ρομπ που προσπαθεί να ξεπληρώσει ένα δάνειο 7.000 δολαρίων. Τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή όταν ο Ρομπ δεν ξέρει αν αυτό που ζει είναι μια παρενέργεια από τα φάρμακα ή οι γιατροί στην κλινική θέλουν να τον σκοτώσουν. Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ διαφημίζει τη low budget ταινία του ως «το νέο φιλμ κόστους 57000 του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ» και αντλεί από τις εμπειρίες που είχε ο ίδιος όταν προσπαθούσε να χρηματοδοτήσει το ντεμπούτο του «El Mariachi».

Jeanne 607

Jeanne του Μπρουνό Ντιμόν | Ενα Κάποιο Βλέμμα

Η «Jeannette» μεγάλωσε! Μετά την ταινία στην οποία ο Μπρούνο Ντιμόν αφηγήθηκε με τον δικό του τρόπο τα παιδικά χρόνια της Ιωάννας της Λορένης, έρχεται το σίκουελ της εφηβείας... Πρωταγωνιστεί η Λιζι Λεπλά Πριντόμ που ενσάρκωνε τη Ζανέτ-κοριτσάκι στην πρώτη ταινία.

parasite 607

Parasite του Μπονγκ Τζουν-χο | Διαγωνιστικό

Δυο οικογένειες εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους θα έρθουν κοντά χάρη σ' ένα απροσδόκητο γεγονός. Το «Parasite» σηματοδοτεί την επιστροφή του Κορεάτη Μπονγκ Τζουν-χο στην πατρίδα του μετά τα αγγλόφωνα «Snowpiercer» και «Okja». Διαβάστε περισσότερα για το «Parasite» και δείτε το τρέιλερ εδώ.

Oleg 607

Oleg του Γιούρις Κουρσιέτις | Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών

Ο Λευκορώσος Ολεγκ προσπαθεί να πιάσει δουλειά σε ένα εργοαστάσιο κρέατος στις Βρυξέλλες. Ενας συνάδελφος τον προδίδει και έτσι ο Ολεγκ βρίσκεται πλέον στα χέρια της Πολωνικής εργατικής μαφίας. Δεύτερη ταινία του Γιούρις Κουρσιέτις που είχε δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής με την πρώτη του ταινία, την ελληνική συμπαραγωγή «Modris».

Nina Wu 607

Nina Wu του Μιντί Ζ | Ενα Κάποιο Βλέμμα

Ο σκηνοθέτης του «The Road To Manderlay» φέρνει στις Κάννες ένα #metoo ψυχολογικό θρίλερ, εμπνευσμένο από το σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουάινστιν και σε σενάριο της μούσας του (πρωταγωνίστριας όλων των ταινιών του), Κεξί Γου. Η Γου ερμηνεύει μία νεαρή γυναίκα που μετακομίζει στην Ταϊβάν (πρώτη φορά που ο Βιρμανός σκηνοθέτης γυρίζει ταινία στην Ταϊβάν) για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να γίνει ηθοποιός. Ομως γίνεται μάρτυρας μιας εξαφάνισης μίας άλλης ηθοποιού, της Νίνα Γου, με την οποία διεκδικούσαν τον ίδιο ρόλο.

The Dead Dont Die 607 4

The Dead Don't Die του Τζιμ Τζάρμους

Μπορούμε από τώρα να φανταστούμε το πάρτι που θα στηθεί στο πρώτο επίσημο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ - με ένα καστ πρωταγωνιστών... to die for: Mπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον (και οι δυο παλιοί συνεργάτες από τα «Broken Flowers», «Coffee and Cigarettes», «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί») Στιβ Μπουσέμι, Ανταμ Ντράιβερ (ξανά μαζί, μετά την επιτυχία του «Paterson») Ντάνι Γκλόβερ, Κλόι Σεβινί, Ιγκι Ποπ, Τομ Γουέιτς, Σελίνα Γκομέζ και πολλοί πολλοί άλλοι (ιδιαίτερα συγκινητικό ότι ένα από τα ζόμπι είναι η σύντροφός του, Σάρα Ντράιβερ!). Διαβάστε περισσότερα για το «The Dead Don't Die» και δείτε το τρέιλερ εδώ.

Το 72ο Φεστιβάλ Καννών διεξάγεται από τις 14 ως και τις 25 Μαΐου. Το Flix θα είναι εκεί, για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν. Διαβάστε όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις Κάννες 2019 εδώ.