Industry

Η νέα ταινία των Λίαμ Χέμσγουορθ και Βινς Βον θα είναι παραγωγή του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση

στα 10

Tη συμμετοχή του Hercules Film Fund σε δύο νέες κινηματογραφικές παραγωγές ανακοινώνει ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης. Ανάμεσά τους, και η νέα ταινία των Βινς Βον και Λίαμ Χέμσγουορθ.

Η νέα ταινία των Λίαμ Χέμσγουορθ και Βινς Βον θα είναι παραγωγή του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση

Το Hercules Film Fund (HFF) είναι ένα fund ειδικού σκοπού που διευθύνεται από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση ανεξάρτητων κινηματογραφικών παραγωγών, κυρίως στις ΗΠΑ και Ευρώπη. Παραγωγός των ταινιών του Hercules Film Fund είναι η Rhea Films LLC, η οποία διευθύνεται από τους Τέρι Ντούγκας και Ζαν-Λικ Ντε Φάντι.

Μέχρι σήμερα το HFF έχει χρηματοδοτήσει ή συγχρηματοδοτήσει ταινίες όπως το «Good Time» των αδελφών Σάφντι, με πρωταγωνιστή έναν πολύ διαφορετικό Ρόμπερτ Πάτινσον (επίσημη επιλογή για το Φεστιβάλ Καννών 2017), το «American Made» του Νταγκ Λάιμαν με τον Τομ Κρουζ στον πρώτο ρόλο και το «Μια Μικρή Χάρη» («Simple Favor») του Πολ Φιγκ - με τις Μπλέκ Λάιβλι και Ανα Κέντρικ όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί.

Hercules Film Fund  new productions 607 Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης

Σήμερα, το Hercules Film Fund ανακοινώνει τη συμμετοχή του σε δύο ακόμα κινηματογραφικές παραγωγές.

Το «Arkansas» είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Κλαρκ Ντιουκ (Hot Tub Time Machine, Kick-Ass), για το οποίο υπογράφει και το σενάριο (κι έχει κι ένα μικρό ρόλο), με πρωταγωνιστές τους Λίαμ Χέμσγουορθ και Βινς Βον. Η υπόθεση θέλει δυο βαποράκια, τον Κάιλ και Σουίν, να δουλεύουν για τον Φρογκ, έναν αρχιμαφιόζο με βάση το Αρκάνσας, τον οποίον δεν έχουν συναντήσει ποτέ. Οταν μια συμφωνία δεν πάει καλά, όλα ανατρέπονται και αρχίζουν οι περιπέτειές τους.

Hercules Film Fund  new productions 607 1Φιόν Γουάιτχεντ

Το «Port Authority» της Ντάνιελ Λέσοβιτς είναι ένα διαφορετικό love story. Με πρωταγωνιστές τον νεαρό ηθοποιό Φιόν Γουάιτχεντ («Δουνκέρκη», «Νόμος Περί Τέκνων») και το διάσημο μοντέλο Λίνα Μπλουμ η νεουορκέζικη ιστορία αγάπης μεταξύ του Πολ και της Γουάι ανατρέπεται και δοκιμάζεται όταν η Γουάι αποκαλύπτει στον Πολ ότι είναι διεμφυλική κι εκείνος βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιθυμία του για αυτήν αλλά και με τη βία των γύρω του.

Στην παραγωγή συμμετέχει η εταιρεία παραγωγής ταινιών του Martin Scorsese, Sikelia Productions.

Διαβάστε περισσότερα: