Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2019: Eπίσημη πρεμιέρα του φεστιβάλ με το «The Dead Don’t Die» του Τζιμ Τζάρμους

στα 10

Μόλις ανακοινώθηκε! O Τζιμ Τζάρμους θα φέρει το απίστευτο καστ του και τα απέθαντα ζόμπι του στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του 72ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Κάννες 2019: Eπίσημη πρεμιέρα του φεστιβάλ με το «The Dead Don’t Die» του Τζιμ Τζάρμους

Ο Τζιμ Τζάρμους είναι συχνός καλεσμένος του φεστιβάλ Καννών. Το κατάμαυρα ρομαντικό του tribute στους βρικόλακες, «Only Lovers Left Alive», είχε κι αυτό κάνει την πρεμιέρα του στην Κρουαζέτ πριν 6 χρόνια, ενώ το 2016 ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης είχε επιστρέψει στο Φεστιβάλ με τα «Πάτερσον» και «Gimme Danger».

Θυμηθείτε κι αυτό: H μεγάλη απόλαυση του να μιλάς με τον Τζιμ Τζάρμους

The Dead Dont Die 607 1

Κι όπως ανακοινώθηκε από το Φεστιβάλ Καννών, φέτος θα έχει την τιμητική του: η νέα, πολυαναμενόμενη ταινία του Τζιμ Τζάρμους «The Dead Don’t Die» θα είναι η μεγάλη, επίσημη πρεμιέρα του 72ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καννών στις 14 Μαΐου.

The Dead Dont Die 607 4

The Dead Dont Die 607 5

Μπορούμε από τώρα να φανταστούμε το πάρτι που θα στηθεί στο πρώτο επίσημο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ - με ένα καστ πρωταγωνιστών... to die for: Mπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον (και οι δυο παλιοί συνεργάτες από τα «Broken Flowers», «Coffee and Cigarettes», «Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί») Στιβ Μπουσέμι, Ανταμ Ντράιβερ (ξανά μαζί, μετά την επιτυχία του «Paterson») Ντάνι Γκλόβερ, Κλόι Σεβινί, Ιγκι Ποπ, Τομ Γουέιτς, Σελίνα Γκομέζ και πολλοί πολλοί άλλοι (ιδιαίτερα συγκινητικό ότι ένα από τα ζόμπι είναι η σύντροφός του, Σάρα Ντράιβερ!)

Διαβάστε επίσης: Κάννες 2019: Ολες οι ταινίες που περιμένουμε να δούμε στο φετινό φεστιβάλ

The Dead Dont Die 607 2

Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ιστορία της ταινίας, αλλά εμπιστευόμαστε τον Μπιλ Μάρεϊ που είχε δηλώσει πέρσι σε συνέντευξή του: «ετοιμάζω μια πολύ καλή δουλειά. Ετοιμαστείτε: είναι ένα zombie movie. Ο Τζιμ Τζάρμους έχει γράψει ένα υπέροχο σενάριο, το οποίο είναι αρκετά ξεκαρδιστικό, και έχει ένα καστ με εξαιρετικούς ηθοποιούς...»

The Dead Dont Die 607 6

Κάτι μάς λέει ότι αυτό το Φεστιβάλ Καννών (μην ξεχνάμε ότι εκεί περιμένουμε και την πρεμιέρα του «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο) θα γράψει Ιστορία.

To «The Dead Don't Die» του Τζιμ Τζάρμους θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου, από την Tulip


Διαβάστε ακόμα:

The Dead Dont Die poster 607