Ενημέρωση

Το Flix στις αξέχαστες παραλίες του σινεμά #1 - Τζέιμς Μποντ εναντίον Δρ. Νο (1962)

στα 10

Για κάθε μια μέρα του Ιουλίου, το Flix παίρνει πετσέτα και αντηλιακό και επισκέπτεται τις πιο αξέχαστες παραλίες του σινεμά.

Το Flix στις αξέχαστες παραλίες του σινεμά #1 - Τζέιμς Μποντ εναντίον Δρ. Νο (1962)

Για πολλά πολλά χρόνια, δεν υπήρχε άντρας που να μην κοίταξε προς τη μεριά της θάλασσας και να ονειρεύτηκε πως από μέσα της βγαίνει η Ούρσουλα Αντρες τραγουδώντας το «Underneath the Mango Tree», ακριβώς όπως συνέβη στον Σον Κόνερι στην πρώτη του εκείνη εμφάνιση ως Τζέιμς Μποντ στην ταινία του Τέρενς Γιανγκ.

Εμβληματικό (και πρώτο στην κινηματογραφική ιστορία) Bond Girl, η Honey Rider αφέθηκε στα χέρια και το... σώμα της Ελβετίδας σταρ που αναγκάστηκε να ντουμπλαριστεί λόγω βαριάς προφοράς, αλλά και να θεωρήσει ως «μυστικό της επιτυχίας» της το λευκό μπικίνι που αρκετά χρόνια μετά (στο «Die Another Day») θα έβαφε πορτοκαλί η Χάλι Μπέρι σε έναν whatever φόρο τιμής σε αυτήν που τα ξεκίνησε όλα.

Διαβάστε ακόμη: To Flix ταξιδεύει στα νησιά του ελληνικού σινεμά

Dr. NO 607

Dr. NO 607

Dr. NO 607

H ιδιωτική παραλία Laughing Waters στο Laughing Water Estate της Μίνι Σίμπσον στο Οχο Ρίος του Σεντ Αν στην Τζαμάικα χρησιμοποιήθηκε μετά από άδεια της ίδια της ιδιοκτήτριας που δήλωσε μεγάλη θαυμαστρια των βιβλίων του Ιαν Φλέμινγκ.


Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Dr. NO 607