Buzz

Από το «Before Sunrise» στο «Before We Go»: ζήλεψε ο Κρις Εβανς τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ;

στα 10

O Kρις Εβανς κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με μία ρομαντική δραμεντί που θέλει ένα ζευγάρι να γνωρίζεται τυχαία σε σταθμό τραίνου και να ερωτεύονται περπατώντας και μιλώντας και στη νυχτερινή Νέα Υόρκη. Τίτλος; «Before We Go».

Από το «Before Sunrise» στο «Before We Go»: ζήλεψε ο Κρις Εβανς τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ;

To «Before We Go» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο περσινό φεστιβάλ του Τορόντο. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κρις «Captain America» Εβανς, με τον ίδιο και την Αλις Ιβ να υποδύονται δυο άγνωστους που συναντιούνται τυχαία στον Κεντρικό Σταθμό της Νέας Υόρκης και περνούν τη νύχτα μαζί, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Σήμερα κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας: γλυκό, τρυφερό με ένα ζευγάρι που θέλεις να κοιτάς και μία υπόθεση που... κάτι μάς θυμίζει. Συναντιούνται τυχαία, περπατούν όλο το βράδυ, μιλούν και ερωτεύονται. Φυσικά μόλις έρθει το ξημέρωμα θα πρέπει να χωρίσουν, γιατί δεν είναι ελεύθεροι, γιατί το timing δεν είναι σωστό, γιατί... έτσι είναι αυτά.

Διαβάστε ακόμα: Ταινίες για ενα αξέχαστο καλοκαίρι #16: «Πριν το Ξημέρωμα...το Ηλιοβασίλεμα...τα Μεσάνυχτα»

Before We Go 1 607

Φαίνεται πώς ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ έχει επηρεάσει βαθιά όχι απλά τον τρόπο που βλέπουμε δραμεντί στο σινεμά, αλλά και τον τρόπο που τις κατασκευάζουμε (για να μην μιλήσουμε για τον τρόπο που ερωτευόμαστε). Και τον τρόπο που κλείνουμε το μάτι στους τίτλους: Before Sunrise, Before Sunset, Before Midnight και τώρα... Before We Go.

Οχι, όσο κι αν η μελαγχολία της ταινίας και το γεγονός ότι ο Εβανς παίζει τον ερωτευμένο ήρωα που σώζει το κορίτσι μάς κάνουν να θέλουμε να τη δούμε, δεν νομίζουμε ότι πολλά θα θυμίζουν το σύμπαν του Λινκλέιτερ.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Πριν το Ξημέρωμα»: Ο Λινκλέιτερ αποκαλύπτει ότι έχει ζήσει έναν τέτοιο έρωτα!

Before We Go 2 607

Εδώ το σενάριο υπογράφουν οι Ρόναλντ Μπας (ο οσκαρικός σεναριογράφος του «Rain Man», αλλά και του «Γάμου του Καλύτερού μου Φίλου») Κρις Σέιφερ και Πολ Βίκνερ (οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον Κρις Εβανς στο πρόσφατο «Playing It Cool») κάτι που μοιάζει να φέρνει το στόρι λίγο πιο κοντά στην mainstream κατανάλωση.

Before We Go poster 607

H επίσημη σύνοψη περιγράφει:

Ο Νικ Βον, ένας τρομπετίστας που παίζει στους δρόμους και τους σταθμούς του μετρό της Νέας Υόρκης, συναντά τυχαία στο Grand Central Station την Μπρους Ντάλτον. Μόλις της έχουν κλέψει την τσάντα κι έχει χάσει το τελευταίο τραίνο για τη Βοστώνη. Ο Νικ θα προθυμοποιηθεί να βοηθήσει την Μπρουκ και οι δυο τους θα ξεκινήσουν μία μικρή νυχτερινή Οδύσσεια - μία καρμική νύχτα έρωτα, τύχης και ατυχίας.

Δείτε το trailer:

.

Διαβάστε περισσότερα: