Buzz

Αυτή είναι η νέα τάξη του Χόλιγουντ!

στα 10

To Vanity Fair συστήνει τους νέους σταρ που θα μας απασχολήσουν στο εγγύς μέλλον... Συγκρατήστε τα ονόματά τους!

Αυτή είναι η νέα τάξη του Χόλιγουντ!

To καλοκαιρινό τεύχος του Vanity Fair είναι αφιερωμένο στα νέα αστέρια του Χόλιγουντ. Το εξώφυλλο μπορέι να το μονοπωλεί η Αλίσια Βικάντερ, αλλά δώστε βάση στα αγόρια και τα κορίτσια που ακολουθούν γιατί θα τα συναντήσετε μέσα στη χρονιά και τότε θα είναι αργά για να πείτε ότι δεν γνωρίζατε...

Elizabeth Debicki 607

Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι / Την είδατε στον «Υπέροχο Γκάτσμπι» και θα τη δείτε στο «Guardians of the Galaxy Vol. 2.». Το πρότυπό της είναι η Κέιτ Μπλάνσετ (και όχι μόνο επειδή κατάγεται κι αυτή από την Αυστραλία).

Aldis Hodge 607

Αλντις Χοτζ / Είναι 29 ετών. Περιμένει το «Jack Reacher: Never Go Back» για να γίνει γνωστός. Το πρότυπό του είναι η μητέρα του.

Deepika Padukone 607

Ντίπικα Παντουκόν / Θα την δείτε (για τα καλά) στο «xXx: The Return of Xander Cage». Αν έπρεπε να τραγουδήσει καραόκε θα έλεγε το «My Heart Will Go On» της Σελίν Ντιόν.

Finn Wittrock 607

Φιν Γουίτροκ / Είναι 31 ετών. Παίζει στο «La La Land» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Εμα Στόουν. Θα ήθελε να είναι ο Πολ Νιούμαν.

Lily Collins 607

Λίλι Κόλινς / Θα τη δούμε στο «Rules Don’t Apply» του Γουόρεν Μπίτι. Το πιο πολύτιμο απόκτημά της είναι ένα καπέλο Givenchy της Οντρεϊ Χέπμπορν. Δυστυχώς πάντα στο κομοδίνο της βρίσκεται ο «Αλχημιστής» του Πάολο Κοέλο.

Douglas Booth 607

Ντάγκλας Μπουθ / Εγινε γνωστός επειδή έπαιξε τον Boy George στο τηλεοπτικό «Worried About the Boy» και αυτό ήταν αρκετό. Το ειδωλό του είναι ο Τζέιμς Ντιν. Λατρεύει την Αντζελίνα Τζολί για το φιλανθρωπικό της έργο και θα τον δούμε στο «Loving Vincent» με την ελπίδα να τον γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι.

Annabelle Wallis 607

Αναμπελ Γουόλις / Ξέρει απέξω το «Dirty Dancing». Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό θα τη δούμε στο «The Mummy», δίπλα στον Τομ Κρουζ και στο «Knights of the Round Table: King Arthur» του Γκάι Ρίτσι, οπότε ας τη θυμόμαστε από τώρα.

Lakeith Stanfield 607

Λακίθ Στάνφιλντ / Είναι μόλις 24 ετών. Για καραόκε θα τραγούδαγε το «I'm Coming Out» της Νταιάνα Ρος. Και εκτός από το «Snowden» του Ολιβερ Στόουν παίζει και με τον Μπραντ Πιτ στο «War Machine». Χμ...

Joe Alwyn 607

Τζο Αλγουιν / Είναι ο πρωταγωνιστής του «Billy Lynn’s Long Halftime Walk» του Ανγκ Λι. Τελεία και παύλα.

Ben Schnetzer 607

Μπεν Σνέτζερ / Ηταν ο πρωταγωνιστής στο «Pride». Το αντίπαλο δέος του Νικ Τζόνας στο «Goat». Και παίζει στο «Snowden». Είναι σπουδαίος. Μην τον ξεχάσετε.

Riley Keough 607

Ράιλι Κίου / Είναι η πρωταγωνίστρια του «American Honey» της Αντρεα Αρνολντ. Εμάς δεν μας άρεσε, αλλά αυτό δεν θα την εμποδίσει να γίνει σούπερ σταρ. Ειδικά όταν το προτυπό της είναι η Τζέιν Μπίρκιν και στο κομοδίνο της υπάρχει πάντα ένα βιβλίο του Χάρι Πότερ.

Δείτε όλα τα νέα αστέρια του Χόλιγουντ να μιλάνε για τις επιρροές τους σε ένα βίντεο παραγωγής του Vanity Fair:


Διαβάστε ακόμη:

Tags: Vanity Fair