Buzz

Η Αλίσια Βικάντερ και ο Μάικλ Φασμπέντερ δεν είναι η μόνη ομορφιά στις πρώτες σκηνές του «The Light Between Oceans»

στα 10

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς αποκαλύπτεται με μικρές εκρήξεις (μελοδραματικής) ομορφιάς.

Η Αλίσια Βικάντερ και ο Μάικλ Φασμπέντερ δεν είναι η μόνη ομορφιά στις πρώτες σκηνές του «The Light Between Oceans»

H πρεμιέρα του «The Light Between Oceans» στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αναμένεται με περισσότερο ενδιαφέρον απ' όσο εξασφαλίζει η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού (και στη ζωή) Μάικλ Φασμπέντερ και Αλίσια Βικάντερ στο κόκκινο χαλί της Μόστρας. Με την υπογραφή του Ντέρεκ Σιαφράνς, το φιλμ που βασίζεται στο best-seller της Αυστραλέζας Μ. Λ. Στέντμαν που έχει ήδη ραγίσει καρδιές, έρχεται για να δώσει την τελική ετυμηγορία για τον σκηνοθέτη του «Blue Valentine» και του «The Place Beyond the Pines», ο οποίος μοιάζει για την ώρα άνισος αλλά και πεισματικά ανυποχώρητος σε ένα πληθωρικό σινεμά συναισθημάτων.

Δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Φασμπέντερ ποζάρει για το φακό του Μπρους Γουέμπερ

The Light Between Oceans 607

The Light Between Oceans 607

To «The Light Between Oceans» αφηγείται την ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού, του Τομ και της Ιζαμπελ Σέρμπορν, που λειτουργούν τον φάρο σ' ένα απομακρυσμένο νησί της Αυστραλίας. Το ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο μ' ένα μεγάλο ηθικό δίλημμα, όταν στην παραλία ξεβράζεται μια βάρκα μ' έναν νεκρό άντρα κι ένα βρέφος δύο μηνών. Ο Τομ κι η Ιζαμπελ αποφασίζουν να μεγαλώσουν το παιδί σα να ήταν δικό τους, όμως σύντομα η βιολογική μητέρα του παιδιού θα κάνει την εμφάνισή της.

Δείτε ακόμη: H Αλίσια Βικάντερ φωτογραφίζεται για το Vanity Fair και καλεί Σουηδία

The Light Between Oceans 607

Τα πρώτα τρέιλερ της ταινίας (δείτε τα εδώ) είναι μια θύελλα γεμάτη ερωτισμό, τραγωδία και φωτογενείς πρωταγωνιστές, ενώ οι πρώτες σκηνές που κυκλοφόρησαν προδίδουν τον τόνο του Ντέρεκ Σιανφράνς που ελπίζουμε να μη βασίζεται μόνο στο πόσο όμορφα είναι όλα στις ταινίες του.

To «The Light Between Oceans» θα κάνει την πρεμίερα του στο 73ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Σεπτεμβρίου 2016.



Διαβάστε ακόμη

The Light Between Oceans Poster 607