Buzz

Ο λόγος στις κυρίες: τα Bond girls του «Spectre» αποκαλύπτονται

στα 10

Οχι απλώς όμορφα πρόσωπα και κορμιά: οι Bond Ladies έχουν και δυο λόγια να πουν.

Ο λόγος στις κυρίες: τα Bond girls του «Spectre» αποκαλύπτονται

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο «Spectre», την 24η περιπέτεια του Τζέιμ Μποντ, τα «κορίτσια» δεν είναι απλώς διακοσμητικά: είναι δυνατές ηρωίδες, με προσωπικότητα και προοπτικές. Ετσι τουλάχιστον υποστηρίζουν τα πορτρέτα τους στο USA Today, που παραμερίζουν για πολύ λίγο τον Ντάνιελ Κρεγκ για να δώσουν τόπο στις κυρίες του. Και να τι μαθαίνουμε.

Διαβάστε ακόμη: Με το «Spectre» ο Σαμ Μέντες λέει αντίο στον Τζέιμς Μποντ

spectre 607

Λεά Σεντού: Είναι η Μάντλιν Σουαν, γιατρός στο επαγγελμα και κόρη πληρωμένου δολοφόνου. Γνωρίζει τον Τζέιμς Μποντ σε μια αυστριακή κλινική. Παρότι οι δυο τους αντιπαθιούνται σφόδρα στην αρχή, σύντομα καταλαβαίνουν ότι χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να λύσουν τα προβλήματά τους.

spectre 607

Mόνικα Μπελούτσι: Είναι η Λουτσία Σιάρα, χήρα Ιταλού μαφιόζου. Κατέχει πληροφορίες που ο Μποντ χρειάζεται, αλλά ταυτόχρονα ανακαλύπτει ότι μπορεί να εμπιστευτεί τον Πράκτορα 007 κι ότι ίσως εκείνος μπορεί να την προφυλάξει από την ίδια μοίρα με τον δολοφονημένο σύζυγό της. Μεταξύ τους ξυπνά κάτι σαν αληθινός έρωτας. Η Μπελούτσι δηλώνει ενθουσιασμένη με το ρόλο της: «Μου παίρνει πολύ χρόνο να κάνω πράγματα στη ζωή μου. Εκανα το πρώτο μου παιδί στα 40, το δεύτερο στα 45 και τώρα είμαι Bond girl στα 50.»

Διαβάστε ακόμη: «Προτιμώ να με αποκαλούν Bond Lady». Η Μόνικα Μπελούτσι και το τέλος των Bond Girls (όπως τα γνωρίζαμε)

spectre 607

Ναόμι Χάρις: Η Μις Μάνιπενι, αφότου κόντεψε να σκοτώσει κατά λάθος τον Τζέιμς Μποντ στην τελευταία ταινία, επιστρέφει μ' ένα ρόλο πιο μεγάλο και πιο ενεργητικό, γεμάτο δράση. Αυτή τη φορά, ανάμεσα στην Ιβ Μάνιπενι και τον Τζέιμς υπάρχει αληθινή εμπιστοσύνη και σεβασμός.

spectre 607

Στέφανι Σίγκμαν Είναι η μυστηριώδης Εστρέλα, αλλά δεν ξέρουμε και πολλά περισσότερα γι' αυτήν: η Σίγκμαν έχει δεσμευτεί να μην αποκαλύψει στοιχεία για την ηρωίδα της, μια και φαίνεται ότι είναι καθοριστική στην πλοκή.

Το «Spectre» γυρίστηκε σε Λονδίνο, Μεξικό, Ιταλία και Μαρόκο με ένα συνεργείο που άγγιζε τα 1.000 άτομα κι ένα λαμπερό καστ να πλαισιώνει τον Ντάνιελ Κρεγκ και τις κυρίες του: Κριστόφ Βαλτς, Μπεν Γουίσο, Αντριου Σκοτ.

To «Spectre» θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου 2015, σε διανομή της Feelgood Entertainment.

Διαβάστε τα πάντα για το «Spectre»: