Buzz

Επιστροφή στα θρανιά! Ολα όσα περιμένουμε να δούμε το Σεπτέμβρη!

στα 10

Φεστιβάλ, ειδικές προβολές, πολυαναμενόμενες ταινίες, αφιερώματα σε αίθουσες και πλατφόρμες. Ο Σεπτέμβριος μάς καλεί πίσω στο σινεμά.

Επιστροφή στα θρανιά! Ολα όσα περιμένουμε να δούμε το Σεπτέμβρη!

Ανεπίσημη έναρξη κινηματογραφικής σεζόν, σε κάθε περίπτωση επιστροφή στα θρανία και για όσους θεωρούν ότι πηγαίνουν ακόμη στο σχολείο - της σκοτεινής αίθουσες ή της ζωής, δεν έχει σημασία. Ακολουθεί ένας μικρός οδηγός από τα πιο ενδιαφέροντα κινηματογραφικά πράγματα που συμβαίνουν το Σεπτέμβριο του 2023. Καλό μήνα και καλό σινεμά σε όλους.

Για όσα μπορείτε να δείτε σε μια αίθουσα δίπλα σας τώρα, αναζητήστε ταινίες και ώρες προβολών στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix.

venice 80

80ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας | 30 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου

Το αρχαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ στον κόσμο ξεκινάει με την απεργία των ηθοποιών στο Χόλιγουντ να μειώνει αισθητά τον αριθμό των σταρ που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, αλλά όχι και τη λάμψη πρώτων προβολών πολυαναμενόμενων ταινίων όπως το «Ferrari» του Μάικλ Μαν, το «Γυρίσματα της Τύχης» του Γούντι Αλεν, το «Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ, το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, το «The Palace» του Ρόμαν Πολάνσκι... σε μια λίστα που πραγματικά μοιάζει να μην τελειώνει. Το Flix βρίσκεται στο Λίντο για να σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν μέσα κι έξω από τις αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την 80ή Μοστρα μέσα κι έξω από τις αίθουσες.

asty

31 Αυγούστου με 6 Σεπτεμβρίου: Εβδομάδα Μεγάλων Αριστουργημάτων στο ΑΣΤΥ

To αγαπήμενο ΑΣΤΥ της Πλατείας Κοραή υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα αριστούργημα κάθε μέρα από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου, για να καταλήξει στην επανέκδοση της χρονιάς που δεν είναι άλλη από το «Στην Τύχη ο Μπαλταζάρ» του Ρομπέρ Μπρεσόν που θα παίζει από τις 7 Σεπτεμβρίου στις πιο πολύτιμες προβολές του φετινού φθινοπώρου. Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα προβολών στο ΑΣΤΥ

Δράμα

46o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ] 4 έως και 10 Σεπτεμβρίου

To 46o Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας θα διεξαχθεί φέτος από τις 4 ως τις 10 Σεπτεμβρίου με focus στη νέα γενιά των κινηματογραφιστών σε Ελλάδα και τον κόσμο και ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει 182 ταινίες από 41 χώρες. Tο 46ο DISFF περιλαμβάνει 64 ελληνικές ταινίες, 7 διαγωνιστικά τμήματα, σπουδαστικές ταινίες, Cinematherapy, short film hub, networking, workshops, green films, ταινίες για παιδιά, ταινίες από παιδιά ...και δύο ευκαιρίες για Όσκαρ! Πρόεδρος της φετινής κριτικής επιτροπής του Ελληνικού Διαγωνιστικού Προγράμματος θα είναι ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και του Διεθνούς Διαγωνιστικού η ντοκιμαντερίστρια Εύα Στεφανή, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αφιέρωμα στον γερμανικό κινηματογράφο, ουκρανικές queer ταινίες μικρού μήκους, προβολές animation από την Πορτογαλία και την Ισπανία αλλά και τη δράση «LAGFF Travels to Drama». Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Φεστιβάλ εδώ.

Woody Allen

Ο Γούντι Αλεν στην Αθήνα | 8 και 9 Σεπτεμβρίου

Ο Γούντι Αλεν, θα βρίσκεται στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο για δύο λόγους: για την παράσταση στο Ηρώδειο στις 9 Σεπτεμβρίου με την New Orleans Jazz Band και για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό, μια μέρα πριν, στις 8 Σεπτεμβρίου τη νέα του ταινία «Γυρίσματα της Τύχης» στην Αίγλη Ζαππείου, λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

σινεμά παράδεισος

Σινεμά Παράδεισος: Βιομηχανίες Συνύπαρξης | 13, 15, 16, 17, 18, 19 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023

Από τις 13 έως τις 24 Σεπτεμβρίου η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης παρουσιάζει το Μυστήριο 73 Σινεμά Παράδεισος: Βιομηχανίες Συνύπαρξης, μία σειρά προβολών έργων τέχνης νέων μέσων, μη αφηγηματικών φιλμ και ντοκιμαντέρ που έχουν δημιουργηθεί από 22 διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες. Οι προβολές θα γίνουν στην Κινηματογραφική Λέσχη Ελευσίνας παρουσία των ίδιων των δημιουργών. Ένα πρότζεκτ σε επιμέλεια της Μαρίνας Φωκίδη, επιμελήτριας και θεωρητικού τέχνης. Διαβάστε περισσότερα για τις προβολές εδώ.

kino fest

Kino Fest | 21 έως 24 Σεπτεμβρίου

Από τις 21 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου το Achaia Clauss στην Πάτρα μετατρέπεται σε ένα υπαίθριο θερινό σινεμά με δωρεάν προβολές γερμανόφωνων ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους! Το KinoFest  - Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου θα πραγματοποιηθεί  21-24 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, και στη συνέχεια, μέρος των προβολών του θα μεταφερθούν στην Αθήνα, στο Ινστιτούτο Goethe (25-26/9). Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα προβολών εδώ.

νύχτες πρεμιέρας

29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας | 27 Σεπτεμβρίου με 8 Οκτωβρίου

Στον απόηχο του Σεπτέμβρη, οι Νύχτες Πρεμιέρας επιστρέφουν στο καθιερωμένο ραντεβού με τους Αθηναίους σινεφίλ στις αίθουσες της πόλης. Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ήδη τα πρώτα νέα φέρνουν πολυαναμενόμενους τίτλους στα πρώτα σίγουρα sold-out της διοργάνωσης - από τη Χρυσή Αρκτο της Berlinale, το «On the Adamant» του Νικολά Φιλιμπέρ μέχρι το «How to Have Sex» της Μόλι Μάνινγκ Γουόκερ, κατευθείαν από το Ενα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών. Μάθετε εδώ περισσότερα για τις Νύχτες Πρεμιέρας.

animasyros

Animasyros 2023

Η Ερμούπολη της Σύρου προετοιμάζεται να υποδεχθεί για 16η συνεχόμενη χρονιά το πολύ επιτυχημένο, φιλόξενο και διεθνώς καταξιωμένο φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων, Animasyros που θα λάβει χώρα από τις 26 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Και για ακόμα μία χρονιά, το Flix θα είναι εκεί - στην μεγαλύτερη γιορτή του animation! Διαβάστε εδώ όλα τα highlights του φετινού ενισχυμένου Animasyros.


Τι βλέπουμε το Σεπτέμβρη

Διαλέγουμε τις ταινίες και τις σειρές που περιμένουμε πιο πολύ να δούμε αυτόν τον Σεπτέμβριο.

balthazar

Στην Τύχη ο Μπαλταζάρ του Ρομπέρ Μπρεσόν | 7 Σεπτεμβρίου

Ο πράος και μειλίχιος γαϊδουράκος ονόματι Μπαλταζάρ γίνεται το καθρέφτισμα της βίας που ασκεί η κάθε εξουσία σε κάθε ανυπεράσπιστο θύμα. O καθένας από τους αφέντες του ενσαρκώνει ένα ελάττωμα της ανθρωπότητας, επιφέροντας ένα διαφορετικό πλήγμα στον Μπαλταζάρ. Μια χριστιανική παραβολή για την αδικία του κόσμου και για τη δύναμη της αυταπάρνησης και της καλοσύνης.

Το αριστούργημα του Ρομπέρ Μπρεσόν σε επανέκδοση στις αίθουσες.

the nun

*Η Καλόγρια ΙΙ του Μάικλ Τσάβες | 7 Σεπτεμβρίου *

1956, Γαλλία. Ενας ιερέας δολοφονείται. Ενα κακό εξαπλώνεται. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμανο Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας.

La Syndicaliste

Εύκολος Στόχος του Ζαν-Πολ Σαλομέ | 7 Σεπτεμβρίου

Η αληθινή ιστορία της Μορίν Κίρνεϊ, εκπροσώπου του συνδικάτου CFDT στην πολυεθνική Areva, η οποία, το 2012, αποκάλυψε ένα κρατικό μυστικό που συγκλόνισε την πυρηνική βιομηχανία της Γαλλίας. Μόνη ενάντια σε όλους, πάλεψε με νύχια και με δόντια ενάντια σε υπουργούς και βιομηχάνους, για να φέρει στο φως αυτό το σκάνδαλο και να υπερασπιστεί περισσότερες από 50.000 θέσεις εργασίας, μέχρι τη μέρα που δέχτηκε βίαιη επίθεση και είδε τη ζωή της να ανατρέπεται... Η Ιζαμπέλ Ιπέρ σε ακόμη ένα ρόλο για να θυμάσαι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία.

75 dias

75 Μέρες του Μαρκ Ρομέρο | 7 Σεπτεμβρίου

Το 1992, στο Αλκασέρ, μια μικρή πόλη κοντά στη Βαλένθια της Ισπανίας, τρία κορίτσια γύρω στα 14-15 εξαφανίζονται από προσώπου γης. Την τελευταία φορά που τις είδαν ζωντανές, έκαναν ωτοστόπ για να πάνε σε ένα κλαμπ σε μια κοντινή πόλη. Η αστυνομία, σε ένα από τα πολλά λάθη που θα κάνει σε αυτήν την έρευνα, αρχικά υποθέτει ότι απλώς το έχουν σκάσει. Tα πτώματά τους, όμως, βρίσκονται δύο μήνες αργότερα, συντρίβοντας τις οικογένειές τους και σοκάροντας την τοπική κοινότητα. Ποιος θα μπορούσε να τολμήσει ένα τέτοιο έγκλημα σε μια φιλήσυχη περιοχή όπου όλοι γνωρίζονταν με όλους;

Tα συγκλονιστικά παρασκήνια ενός εγκλήματος που έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη της Ισπανίας - ενός εγκλήματος που ακόμη αναζητά απαντήσεις και ευθύνες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία.

My Big Fat Greek Wedding 3

Γάμος Αλά Ελληνικά 3 της Νίας Βαρντάλος | 14 Σεπτεμβρίου

Τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα ακόμη σίκουελ που δεν ζήτησε κανείς, αλλά όλοι θα πάνε να δούνε.

sick of myself

Σιχάθηκα τον Εαυτό Μου του Κρίστοφερ Μπόργκλι | 14 Σεπτεμβρίου

Η Σίγκνε και ο Τόμας διατηρούν μια ανταγωνιστική σχέση η οποία παίρνει μια άσχημη τροπή όταν ο Τόμας αποκτά ξαφνικά αναγνώριση για το καλλιτεχνικό του έργο. Γνήσια αντιδραστική, η Σίγκνε επιχειρεί απεγνωσμένα να ανακτήσει το στάτους της δημιουργώντας μια νέα, αδίστακτη περσόνα, η οποία τρέφεται από την προσοχή και τη συμπόνια των άλλων.

old boy

Old Boy του Παρκ Τσαν-γουκ | 14 Σεπτεμβρίου

Είκοσι χρόνια μετά, το αριστούργημα του Παρκ Τσαν-γουκ, η ταινία που λάτρεψε ο Κουέντιν Ταραντίνο, μια από τις πιο σοκαριστικές ιστορίες εκδίκησης στο σύγχρονο (ασιατικό) σινεμά, βγαίνει στις αίθουσες ξανά σε επανέκδοση για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

sex education

Sex Education | 21 Σεπτεμβρίου στο Netflix

Με το σχολείο τους, το Μόρντεϊλ, κλειστό πλέον, ο Οτις και ο Ερικ έχουν ν' αντιμετωπίσουν μια νέα πρόκληση, την πρώτη μέρα στο Κολέγιο Κάβεντις. Ο Οτις είναι αγχωμένος με το στήσιμο της νέας κλινικής του, ενώ ο Ερικ προσεύχεται να μην είναι κι αυτή τη φορά οι losers του σχολείου. Αλλά το Κάβεντις αποτελεί ένα μεγάλο σοκ για όλους τους μαθητές του Μόρντεϊλ - πίστευαν ότι θα είναι προοδευτικό, αλλά αυτό το νέο σχολείο ξεπερνά κάθε όριο. Υπάρχουν καθημερινά μαθήματα γιόγκα στον κοινόχρηστο κήπο, ένα δυνατό vibe περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και μια ομάδα παιδιών που είναι δημοφιλή επειδή είναι... καλωσυνάτα; Η Βιβ τα χάνει με τη μη-ανταγωνιστική, επικεντρωμένη στα παιδιά, προσέγγιση του σχολείου, ενώ ο Τζάκσον ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το Καλ. Η Εϊμι δοκιμάζει κάτι καινούριο, την καλλιτεχνική κατεύθυνση κι ο Ανταμ προσπαθεί να καταλάβει εάν το mainstream εκπαιδευτικό σύστημα είναι το κατάλληλο γι' αυτόν. Λίγο πιο μακριά, η Μέιβ ζει το όνειρό της στο διακεκριμένο πανεπιστήμιο Γουόλας, όπου παρακολουθεί τα μαθήματα τού cult συγγραφέα, Τόμας Μολόι. Ο Οτις εξακολουθεί να τη σκέφτεται με λατρεία, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι το μοναδικό παιδί στο σπίτι, ή ο μοναδικός ψυχοθεραπευτής στο σχολείο.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν του «Sex Education» που ξεκινά, επιτέλους, στις 21 Σεπτεμβρίου στο Netflix, δυο χρόνια μετά την έναρξη του 3ου κύκλου. Και, ναι, θα είναι η τελευταία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

μπάσταρδα

Μπάσταρδα του Νίκου Πάστρα |.12 Σεπτεμβρίου στο Cinobo

H ταινία του Νίκου Πάστρα που συζητήθηκε το φετινό καλοκαίρι, φτάνει στο Cinobo για να ανακαλυφθεί από ακόμη περισσότερους. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για την ταίνια.

a haunting in venice

Μυστήριο στη Βενετία του Κένεθ Μπράνα | 14 Σεπτεμβρίου

Ο Ηρακλής Πουαρό του Κένεθ Μπράνα επιστρέφει δριμύτερος μετά το «Εγκλημα στο Οριάν Εξπρές» και το περσινό «Εγκλημα στον Νείλο», το οποίο πέρασε από χίλια κύματα για να βγει στις αίθουσες. Αυτή την φορά αποφασίζει να αφήσει πίσω του τα κοσμοπολίτικα ταξίδια και να κάνει προσεγγίσει τον γοτθικό τρόμο με την μεταφορά του βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι «A Haunting in Venice». Αυτή την φορά ο Πουαρό βρίσκεται σε ένα αποκριάτικο πάρτι σε ένα από τα πιο ανατριχιαστικά παλάτσο της Βενετίας κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας και, όπως αποδεικνύεται, μιας σεάνς. Αυτό το παλάτσο είναι ένα ορφανοτροφείο και όπως όλα τα ορφανοτροφεία σε ιστορίες φαντασμάτων έχει ένα βαθύ, σκοτεινό μυστικό. Μια μητέρα που ψάχνει για ένα χαμένο παιδί πιστεύει ότι μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί του μέσω ενός μέντιουμ και κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς αρχίζουν να αποκαλύπτονται μυστικά.

talk to me

Μίλα μου των Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου | 21 Σεπτεμβρίου

Στην ταινία, που πρωταγωνιστούν οι Σόφι Ουαϊλάντ, Αλεξάνδρα Τζένσεν, Τζόι Μπιρντ και Μιράντα Οττο, ακολουθούμε την ιστορία της Μία - μία κοπέλας που στην επέτειο του θανάτου της μητέρας της αποφασίζει να οργανώσει μία βραδιά που εκείνη και οι φίλοι της θα καλέσουν το πνεύμα της. Η παρέα της έχει ανακαλύψει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, κι όλο αυτό αρχικά κρύβει ένα εθιστικό μυστήριο. Μόνο που κάποιοι θα ξεπεράσουν τα όρια και η παρέα θα καταλήξει να απελευθερώσει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Είναι η πρώτη ταινία των ελληνικής καταγωγής Αυστραλιανών διδύμων Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, ευρύτερα γνωστών από το διαδικτυακό τους κανάλι RACKARACKA, με πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο θεάσεις στο YouTube, γεμάτο από live action βίντεο κωμωδίας τρόμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Μίλα Μου».

Coup de Chance greek poster

Γυρίσματα της Τύχης του Γούντι Αλεν | 27 Σεπτεμβρίου

Τα «Γυρίσματα της Τύχης», η 50ή ταινία του Γούντι Αλεν γυρίστηκε εξολοκλήρου στη Γαλλία και αφηγείται τις περιπέτειες της Φανί (Λου ντε Λάαζ) και του Ζαν (Μελβίλ Πουπό) οι οποίοι μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι – είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν. Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά…

el conde

El Conde του Πάμπλο Λαραΐν | 15 Σεπτεμβρίου στο Netflix

Η ταινία του Πάμπλο Λαραΐν για τον Πινοσέτ που μόλις έκανε την πρεμιέρα της στο 80ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας - εδώ διαβάζετε τη γνώμη του Flix - έχει παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας στο Netflix την 15η Σεπτεμβρίου. Κοντολογίς...

henry sugar

Η Υπέροχη Ιστορία του Χένρι Σούγκαρ του Γουες Αντερσον | Σεπτέμβριος στο Netflix

Το «The Wonderful Story Of Henry Sugar», με διάρκεια μόλις 37 λεπτά, φαίνεται πως θα είναι κάτι τελείως ξεχωριστό από ό,τι μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν ο Αντερσον, μιας και, όπως έχει υποστηρίξει και ο ίδιος στο παρελθόν, θα το προσεγγίσει ως μέρος μιας ανθολογίας, κάτι που ο σκηνοθέτης δεν έχει δοκιμάσει ποτέ πριν.

Το συγκεκριμένο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ πρόκειται για εφτά μικρές ιστορίες τις οποίες έγραψε ο ίδιος το 1977 και οι οποίες θεωρούνται πως αναφέρονται σε ένα πιο εφηβικό κοινό από τις υπόλοιπες πιο παιδικές ιστορίες του. Μιλάει για την ιστορία του Χένρι Σούγκαρ, ενός πλούσιου άνδρα με τάση για τον τζόγο. Μια μέρα, ο Χένρι ανακαλύπτει την αναφορά ενός γιατρού που περιγράφει έναν παράξενο ασθενή από την Ινδία που μπορούσε να δει παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του αφαίρεσαν τα μάτια. Αφού διάβασε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ο Χένρι ανακαλύπτει τη μέθοδο με την οποία οι γιατροί «αφαίρεσαν» την όραση του άνδρα, με τον ίδιο να δοκιμάζει τη διαδικασία αυτή στον εαυτό του και τελικά δίνει στον εαυτό του τη δύναμη να δει παρά τα ραμμένα κλειστά μάτια του. Με τη βοήθεια των δυνάμεών του, ο Χένρι ετοιμάζει μια σειρά από κομπίνες για να κερδίσει πολλά χρήματα. Αυτό είναι κάτι που το καταφέρνει, αλλά με σημαντικό κόστος.

Στο «The Wonderful Story of Henry Sugar» πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρέιφ Φάινς, Ντεβ Πατέλ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Ρούπερτ Φρεντ και Ντέιβιντ Αγιοάντε. Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ.

μάγισσα

+ Οι ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα

Οι περισσότερες από τις νέες ελληνικές σειρές ξεκινούν το Σεπτέμβρη, με μερικές να κρατάνε τα χαρτιά τους κλειστά για λίγο αργότερα μέσα στο φθινόπωρο. Η «Παραλία» της ΕΡΤ ξεκινάει πρώτη στις 4 Σεπτέμβρη (γράψαμε ήδη για το πρώτο επεισόδιο) και ακολουθούν οι «Πανθέοι», οι «Ψυχοκόρες» και φυσικά η «Μάγισσα». Διαβάστε εδώ αναλυτικά όλα όσα περιμένουμε και... φοβόμαστε από την ελληνική μυθοπλασία φέτος.