Buzz

Μετά το «Tangerine», ο Σον Μπέικερ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

στα 10

Ο τίτλος του είναι «The Florida Project» κι αυτή τη φορά είναι γυρισμένο σε 35mm.

 Μετά το «Tangerine», ο Σον Μπέικερ μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Το «Tangerine» ήταν μια από εκείνες της ανεξάρτητες ταινίες που αν και ξεκίνησαν «μικρές» διένυσαν μια τεράστια απόσταση κι έφτασαν να συζητιούνται ακόμη και για τα Οσκαρ καθιερώνοντας τον Σον Μπέικερ ως έναν από τους σκηνοθέτες που οφείλεις να παρακολουθείς.

Και κάπως έτσι το «The Florida Project» μοιάζει ήδη με μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της επόμενης χρονιάς πόσο μάλλον αφού ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του μετράμε όχι μόνο μια σειρά από πρωτοεμφανιζόμενους, ερασιτέχνες ηθοποιούς, αλλά και τον Γουίλεμ Νταφό σε έναν από τους βασικούς ρόλους.

Δείτε ακόμη: Ο Μάικλ Σάνον τα λέει έξω από τα δόντια: «Αντιπάθησα τον Αλεξάντερ Πέιν. Και τον Γούντι Αλεν».

the florida project 607

Η ταινία που ακολουθεί ένα εξάχρονο κορίτσι στην διάρκεια ενός καλοκαιριού στην Φλόριντα πίσω στις μέρες που η Disney αγόραζε τις εκτάσεις που αργότερα θα μεταμορφώνονταν στο Disney World.

Αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε για την υπόθεση του φιλμ, αλλά ξέρουμε ήδη ότι αυτή τη φορά, μετά το γυρισμένο με iphone, «Tαngerine», o Μπέικερ κινηματογραφεί σε 35mm και μάλιστα με διευθυντή φωτογραφίας τον Αλέξις Ζάμπε γνωστό από την συνεργασία του με τον Κάρλος Ρεϊγάδας.

Διαβάστε ακόμη: