Buzz

«The Problem With Jon Stewart»: trailer & teaser αποδεικνύουν ότι ο Τζον Στιούαρτ επανέρχεται δριμύτερος

στα 10

Μόλις κυκλοφόρησε και το νέο teaser για το «The Problem With Jon Stewart» που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

«The Problem With Jon Stewart»: trailer & teaser αποδεικνύουν ότι ο Τζον Στιούαρτ επανέρχεται δριμύτερος

UPDATE: Δείτε στο τέλος του κειμένου το νέο teaser για το «The Problem With Jon Stewart» που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Toν Αύγουστο του 2015, ο Τζον Στιούαρτ αποχαιρέτησε την καρέκλα του The Daily Show, δίνοντας την σκυτάλη στον Τρέβορ Νόα. Επί 16 χρόνια (από την εκπομπή του μάς συστήθηκε κι ο Στίβεν Κολμπέρ) ο σατιρικός κωμικός κοιτούσε την πολυσύνθετη αμερικανική και διεθνή επικαιρότητα με πολύ πιο οξυδερκές και ακριβοδίκαιο βλέμμα από πολιτικούς δημοσιογράφους και μάς έλεγε τις ειδήσεις ειλικρινά (σε σημείο αμηχανίας), με άποψη (σε σημείο προσωπικού ρίσκου) και μία ασυμβίβαστη πολιτική ηθική.

Ο Στιούαρτ αποσύρθηκε στη φάρμα του (όπου είχε κάνει σκοπό της ζωής του την περίθαλψη κακοποιημένων ζώων), στην αποστολή του να πιέσει ως ενεργός πολίτης το Κογκρέσο για τις αποζημιώσεις των πυροσβεστών της 11ης Σεπτεμβρίου (κάτι που κατάφερε 18 χρόνια μετά την υπόσχεση που τους έδωσε) κι έκανε σπάνιες εμφανίσεις ως guest στο σόου του Κολμπέρ για να σχολιάσει την Κυβέρνηση Τραμπ.

Θυμηθείτε κι αυτό: Aντίο γίγαντα Τζον Στιούαρτ: 10 φορές που ξεπέρασες σε ήθος τη «δημοσιογραφία»

jon stewart EMMYS 607 Στα 16 χρόνια του Daily Show είχε κερδίσει 20 ΕΜΜΥ

Κινηματογραφικά, επίσης, υπέγραψε (ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης) δύο ταινίες από το 2104: το «Αρωμα Ελευθερίας» (Rosewater) και πρόσφατα το «Ακαταμάχητος» (Irresistible) με πρωταγωνιστή τον Στιβ Καρέλ.

Για όσους δηλώνουμε μεγάλοι φανς, όλα αυτά ήταν ψίχουλα - μάς έλειπε! Και χαρήκαμε όταν μάθαμε ότι επιστρέφει!

Διαβάστε κι αυτό: Επιτέλους! Ο Τζον Στιούαρτ επιστρέφει στην τηλεόραση

Cumdog millionaires 1

Cumdog millionaires 2

To «The Problem With Jon Stewart» (η πρώτη που παραδίδει στην Apple TV, με την οποία έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο για αρκετά projects) θα είναι μία εκπομπή παρόμοια με το The Daily Show: θα σχολιάζει την κοινωνική καθημερινή επικαιρότητα, τις πολιτικές εξελίξεις και θα καυτηριάζει όσα συμβαίνουν εντός (κυρίως) κι εκτός Αμερικής. Μάλιστα ο Στιούαρτ έφερε μαζί του τους πιστούς σεναριογράφους και παραγωγούς του από το The Daily Show, ενώ κι ο ίδιος επιβλέπει τα πάντα ως executive producer.

Σήμερα κυκλοφορεί και το πρώτο trailer, το οποίο αποδεικνύει πόσο άμεσος είναι στη σάτιρά του.

Το «CumDog Millionaires» (ναι, αυτό που καταλαβαίνετε εννοεί) και με την βοήθεια ηθοποιών (ο Τζέισον Αλεξάντερ του «Seinfeld» ερμηνεύει τον Τζεφ Μπέζος) σχολιάζει την ναρκισσιστική κόντρα των πολυεκατομμυριούχων για το ποιος θα πάει πρώτος βόλτα στο διάστημα («με διαστημόπλοια που καθόλου τυχαία έχουν το σχήμα του πουλιού τους»).

Ενας μικρό βήμα για την ανθρωπότητα, ένα τεράστιο βήμα για τον ναρκισσισμό μου» | Τζεφ Μπέζος, #DicksInSpace


UPDATE: Δείτε το νέο teaser που θέλει τον Τζον Στιούαρτ να ξαναφορά το κλασικό κουστούμι της παρουσίασης, αλλά να ανακαλύπτει ότι... έχουν περάσει τα χρόνια. Για όλους.


Διαβάστε και δείτε περισσότερα