Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Νάταλι Πόρτμαν και η κόρη του Τζόνι Ντεπ βλέπουν νεκρούς στο τρέιλερ του «Planetarium»

στα 10

Το νέο φιλόδοξο φιλμ της Ρεμπέκα Ζλοτοφσκί ετοιμάζεται για τις πρεμιέρες του σε Βενετία και Τορόντο - και ντεμπουτάρει με ένα τρέιλερ όλο υποσχέσεις.

Η Νάταλι Πόρτμαν και η κόρη του Τζόνι Ντεπ βλέπουν νεκρούς στο τρέιλερ του «Planetarium»

Στο παρίσι της δεκαετίας του '30, δύο αδερφές - μέντιουμ, η Λόρα και η Κέιτ Μπάρλοου γνωρίζουν περισσότερα για την επικοινωνία με τους νεκρούς, παρά για την καθημερινότητα των ζωντανών. Οι δυνάμεις τους, όμως, θα γίνουν πόλος έλξης ενός Γάλλου κινηματογραφικού παραγωγού, ο οποιός χρειάζεται το ταλέντο τους για το επόμενο φιλόδοξο σχέδιό του στη μεγάλη οθόνη. Οι δύο κοπέλες θα δεχτούν την πρόσκληση, αλλά γρήγορα θα αντιληφθούν μια σκιά που θα αρχίσει να καλύπτει ολόκληρη την Ευρώπη.

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας, τρίτης ταινίας της Ρεμπέκα Ζλοτοφσκί (θυμηθείτε ή αναζητήστε το «Grand Central»), που ετοιμάζεται για τις μεγάλες της πρεμιέρες σε Βενετία και Τορόντο, έχοντας ως κράχη τα ονόματα της Νάταλι Πόρτμαν και της Λίλι-Ροουζ Ντεπ, αλλά και τη φήμη μιας από τις πιο «spiritual» ταινίες που θα δούμε στο κοντινό μέλλον.

Διαβάστε ακόμη: Βενετία 2016: Η 73η Μόστρα δηλώνει αλληλεγγύη στα θύματα του φονικού σεισμού στην Ιταλία

Planetarium 607

Planetarium 607

Planetarium 607

Το (γαλλικό) τρέιλερ που κυκλοφόρησε δίνει μια ιδέα για το πόσο φιλόδοξη είναι η ταινία της Ζλοτοφσκί, αλλά και για την πραγματική υφή μιας ταινίας που εξερευνά τη γυναικεία ψυχοσύνθεση και χαρίζει δύο (τουλάχιστον από πρώτης άποψης) υπέροχες ερμηνείες στις πρωταγωνίστριές του.

Ειδικά η Λίλι Ρόουζ Ντεπ θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιο του πατέρα της με την Αμπερ Χερντ (στο οποίο πήρε θέση), αλλά όπως απέδειξε και στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών (όπου βρέθηκε για την πρεμιέρα του «The Dancer» της Στεφανι ντι Τζούστο) είναι λίγα αυτά που διαβρώνουν την πορσελάνινη ψυχραιμία της.


Δείτε περισσότερα νέα τρέιλερ:

Planetarium Poster 607