Buzz

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ θα είναι ο νέος «Toxic Avenger»

στα 10

Επειτα από καιρό έχουμε επιτέλους τις πρώτες πληροφορίες για το remake της αγαπημένης cult ταινίας του 1984 της Troma Films.

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ θα είναι ο νέος «Toxic Avenger»

Η ταινία του 1984 των Μάικλ Χερτζ και Λόιντ Καόυφμαν με τίτλο «Toxic Avenger», σε παραγωγή της Troma Films, ήταν η low budget, υπερβίαιη, θεόμουρλη και ολότελα μη πολιτικά ορθή απάντηση-παρωδία στις υπερηρωικές ταινίες του Χόλιγουντ, κι έχει αποκτήσει δικαίως το cult status που του αξίζει.

Ηρωάς της είναι ο Μέλβιν, ένας αδύναμος κακομοίρης νεαρός που δουλεύει ως επιστάτης σε ένα γυμναστήριο κάνοντας όλες τις βρωμοδουλειές και υπομένοντας τον συνεχή εξευτελισμό και το ανελέητο bullying από τους φουσκωτούς θαμώνες. Οταν έπειτα από ένα ατύχημα εκπαραθυρώνεται κατευθείαν μέσα σε ένα βαρέλι με τοξικά απόβλητα, μεταμορφώνεται στον πανίσχυρο, μυώδη και φρικτά παραμορφωμένο εκδικητή του τίτλου, αποφασισμένο να πάρει το αίμα του πίσω από τους βασανιστές του, να εξαφανίσει το έγκλημα και να υπερασπιστεί τους αδύναμους αυτού του κόσμου. Κι αν στο ενδιάμεσο καταφέρει επιτέλους να βγάλει και γκόμενα, ακόμα καλύτερα…

Διαβάστε ακόμα: Σπάστε το... γυαλί! 5 + 1 ταινίες με... εναλλακτικούς υπερήρωες

The Toxic Avenger 607

Πέρσι ανακοινώθηκε πως η ταινία αποκτά το δικό της πολυαναμενόμενο remake και τώρα μάθαμε πως ο Πίτερ Ντινκλατζ, ο Τίριον του «Game of Thrones», θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Μέλβιν (aka Toxic Avenger) με την σκηνοθεσία και το σενάριο να αναλαμβάνει ο Μέικον Μπλερ, ηθοποιός («Blue Ruin»), σεναριογράφος («Hold the Dark») και σκηνοθέτης του οποίου το μεγάλου μήκους ντεμπούτο, «I Don't Feel at Home in This World Anymore», απέσπασε το 2017 το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ του Σαντάνς. Η νέα ταινία, σύμφωνα με το Collider, «θα βυθίζεται σε περιβαλλοντικά θέματα και θα ανατρέπει το είδος του υπερήρωα όπως το ‘Deadpool’.»

Το remake του «Toxic Avenger», το οποίο μέχρι στιγμής φαίνεται πως θα καταλήξει σε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, δεν έχει μέχρι στιγμής κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες με τα γυρίσματα να αναμένεται να αρχίσουν μέσα στο 2021.

Διαβάστε ακόμα: «The Toxic Avenger»: Ο πιο ανυπόληπτος υπερήρωας του σινεμά ετοιμάζεται να μολύνει και πάλι την οθόνη

toxic avenger 607