Buzz

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

στα 10

Με μία περιγραφή που τη θέλει κάτι ανάμεσα στη «Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων» του Αλφρεντ Χίτσκοκ και το δικό του «Inception», η φημολογούμενη νέα ταινία του Νόλαν ακούγεται, ήδη, μοναδική.

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Εχουν περάσει δυο χρόνια από τότε που η «Δουνκέρκη» του Κρίστοφερ Νόλαν έκανε την πρεμιέρα της στις αίθουσες. Από τότε ο Βρετανός σκηνοθέτης δουλεύει πυρετωδώς, αλλά κρατά τις λεπτομέρειες της νέας του ταινίας ως επτασφράγιστο μυστικό. Να όμως που άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα στοιχεία για αυτή.

Ενα άρθρο του Production Weekly - που ωστόσο κυκλοφορούν ήδη ρεπορτάζ που το θεωρούν ανακριβές - χαρακτηρίζει τη νέα ταινία του Νόλαν ως μια ρομαντική ταινία, ένα συνδυασμό ανάμεσα στο «Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων» του Αλφρεντ Χίτσκοκ και το «Inception».

Διαβάστε ακόμα: To Flix βάζει τις ταινίες του Κρίστοφερ Νόλαν στη (σωστή) σειρά

H μία σημαντική πληροφορία από την παραπάνω ανακοίνωση είναι ότι η εικόνα κι ο τόνος της θα μας είναι γνωστός: διευθυντής φωτογραφίας αναλαμβάνει και πάλι ο Χόιτε Bαν Χόιτεμα, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Νόλαν στα «Interstelar» και «Δουνκέρκη».

Από όσα διαβάζουμε, η προγραμματισμένη πρεμιέρα της είναι για τις 17 Ιουλίου του 2010 και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2019. Πρωταγωνιστές δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά το άρθρο αφήνει υπόνοιες ότι μπορεί να δούμε πάλι γνώριμα πρόσωπα στο καστ - όπως τους Τομ Χάρντι, Κίλιαν Μέρφι και Μάικλ Κέιν.

Ακόμη κι αν η πληροφορία είναι ψευδής και μόνο η ιδέα ότι ο Νόλαν σκοπεύει να γυρίσει ένα ρομάντζο με στοιχεία θρίλερ και φαντασίας είναι αρκετή για να μας ιντριγκάρει. Ανυπομονούμε!


UPDATE: Σύμφωνα με την Warner Bros. το συγκεκριμένο άρθρο του Production Weekly είναι λανθασμένο, και ο χαρακτηρισμός της ταινίας ως ένας συνδυασμός της «Σκιάς των Τεσσάρων Γιγάντων» και του «Inception» είναι ανακριβής. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως το συγκεκριμένο site είναι αρκετά αξιόπιστο όσο αναφορά τα άρθρα του και μπορεί να υπάρχει κάποια δόση αλήθειας μέσα σε όλα αυτά που έγραψε, αλλά από ότι φαίνεται ο Νόλαν και η εταιρεία παραγωγής δεν ήθελαν να κυκλοφορήσουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες για την ταινία, τουλάχιστον ακόμη. Το ίδιο έγινε και όταν ανακοινώθηκε το «The Colour Out of Space» με τον Νίκολας Κέιτζ, όπου οι παραγωγοί ζήτησαν να αποσυρθεί το άρθρο μιας και ήταν νωρίς για ανακοινώσεις. Αναμένουμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμη