Buzz

May the 4th be with you! 2+1 βίντεο για να γιορτάσεις κι εσύ την ημέρα του «Star Wars»

στα 10

Σήμερα είναι Star Wars day και οι φανς από όλο τον κόσμο γιορτάζουν έναν γαλαξία πολύ πολύ μακρινό με κάθε επισημότητα.

May the 4th be with you! 2+1 βίντεο για να γιορτάσεις κι εσύ την ημέρα του «Star Wars»

Σήμερα 4 Μαΐου, η (ανεπίσημη) Star Wars day, και φανς από όλο τον κόσμο τον κόσμο γιορτάζουν το σύμπαν, τις ταινίες, τους ήρωες, τους κακούς αλλά και τις περιπέτειες εκείνες που ο Τζορτζ Λούκας μας χάρισε με τις ταινίες του (κι όχι μόνο).

Διαβάστε ακόμα: Αυτό που το να περιμένεις στη ουρά για να δεις το επόμενο «Star Wars» γίνεται ταινία

Έτσι με το «Star Wars: The Last Jedi» να βρίσκεται ήδη προ των πυλών, στο ίντερνετ έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν τα πρώτα βίντεο φόροι τιμής στο «Star Wars» σε αυτό το σπουδαίο κινηματογραφικό saga. Ένα από αυτά είναι και το βίντεο του χρήστη του YouTube Palette-Swap Ninja πήρε ολόκληρο το κομμάτι των Beatles «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» και το προσάρμοσε με στοίχους από την ιστορία του «Star Wars: A New Hope». Υπέροχα διασκεδαστικό, το συγκεκριμένο βίντεο είναι ένα από τα ελάχιστα δείγματα με τον οποίο το σύμπαν του Λούκας έχει καταφέρει εμπνεύσει εκατομμύρια φανς σε ολόκληρο τον κόσμο. Απολαύστε το παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: Κι όμως: το κοινό έσκασε στα γέλια όταν είδε το πρώτο trailer του «Star Wars» (1977)

Από την άλλη, έχουμε τους ίδιους τους ηθοποιούς των ταινιών οι οποίοι δεν σταματούν να μας χαρίζουν βιντέακια σαν αυτό παρακάτω. Αλλά και για τους ίδιους τους φανς δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από το να γνωρίσουν ιδίοις όμμασι τους αγαπημένους τους σταρς που έχουν αγαπήσει από τις ταινίες. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο, πραγματικός θεούλης, Μαρκ Χάμιλ ο οποίος ξαφνιάζει διάφορους φανς με τον πιο απολαυστικό τρόπο: ακόμα και με το να μεταμφιεστεί ως μια φτηνή απομίμηση του Νταρθ Βέιντερ. Κι όλα αυτά για να βοηθήσει οικονομικά το ίδρυμα Starlight Children και την UNISEF. Απολαύστε τον παρακάτω.


Μπόνους ένα βίντεο που παίχτηκε στο «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον όπου δείχνει διάφορους χαρακτήρες από τις ταινίες να τραγουδούν το «All Star» των Smash Mouth, και είναι πραγματικά αρκετά πετυχημένο.


[Η έκφραση «May the 4th be with you» λέγεται ότι λανσαρίστηκε πρώτη φορά στις 4 Μαΐου του 1979 σε μια καταχώρηση που έβαλαν στη Τhe London Evening News τα μέλη του συντηρητικού κόμματος στη Μ.Βρετανία μετά την εκλογή της Μάργκαρετ Θάτσερ («"May the Fourth Be with You, Maggie. Congratulations"). Παρόλο που κανείς από τον Λούκας, τις εταιρίες παραγωγής και τώρα την Disney δεν έχει επισημοποιήσει την Star Wars Day, εδώ και χρόνια γιορτάζεται με events και κάθε επισημότητα σε όλον τον κόσμο.]

Περισσότερος Πόλεμος των Άστρων: