Industry

Ο Τζον Στιούαρτ υπογράφει με το ΗΒΟ

στα 10

Ο αγαπημένος μας κωμικός, κι ο σοβαρότερος τηλεοπτικός πολιτικός αναλυτής, επιστρέφει. Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με το ΗΒΟ NOW. Διαβάστε τι σημαίνει αυτό...

Ο Τζον Στιούαρτ υπογράφει με το ΗΒΟ

Επιτέλους, έχουμε κάτι να περιμένουμε! Ο Τζον Στιούαρτ επιστρέφει για να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα που ζούμε, τρεις μήνες μετά την «συνταξιοδότησή του» από το θρυλικό «Daily Show». Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με το ΗΒΟ για ένα πακέτο υπηρεσιών (το οποίο περιλαμβάνει και την κινηματογραφική του δραστηριότητα, την πρώτη προβολή των ταινιών του, όπως το «Rosewater»).

Ποια θα είναι όμως η νέα εκπομπή του; Ο Στιούαρτ συμφώνησε σε κάτι... μικρότερο από την καθημερινή 20λεπτη παρουσία του στο Comedy Central (για 19 ολόκληρα χρόνια) με την οποία τον είχαμε συνηθίσει. Τώρα, θα ετοιμάζει ολιγόλεπτα βίντεο που θα σχολιάζουν με το σήμα-κατατεθέν τρόπο του την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα και θα προβάλλονται στη συνδρομητική online υπηρεσία HBO NOW.

Θυμηθείτε το αφιέρωμα του Flix: Aντίο γίγαντα Τζον Στιούαρτ: 10 φορές που ξεπέρασες σε ήθος τη «δημοσιογραφία»

jon stewart EMMYS 607

«Το να εμφανίζομαι κάθε βράδυ για 22 γεμάτα λεπτά με είχε διαλύσει» σχολίασε ο Στιούαρτ. «Ομως είμαι σίγουρος ότι μπορώ να παράγω μερικά λεπτά προγράμματος, όταν το εμπνέει η επικαιρότητα...»

Διαβάστε κι αυτό: Ο Τζον Στιούαρτ δίνει απαντήσεις: για τη ζωή, τα βραβεία, τον Ντόναλντ Τραμπ κι αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση!

«Ο Τζον Στιούαρτ έφερε την επανάσταση που άλλαξε το πρόσωπο της τηλεόρασης και της τηλεοπτικής κωμωδίας» δήλωσε ο Μάικλ Λομπάρντο, ο Διευθυντής Προγράμματος του ΗΒΟ. «Είχαμε ξανασυνεργαστεί 20 χρόνια πριν και τώρα με ενθουσιασμό τον υποδεχόμαστε και πάλι στο κανάλι μας, για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας τους...»

Ανυπομονούμε!

Διαβάστε ακόμα: