Buzz

Hey ladies! Νέο, rock 'n' roll τρέιλερ του «Elvis & Nixon»

στα 10

Μια ταινία για μια πραγματική ιστορία πιο απρόσμενη από κάθε φαντασία. Δείτε το νέο τρέιλερ και άφθονα υλικά από το «Elvis & Nixon» με τον Μάικλ Σάνον και τον Κέβιν Σπέισι.

Flix Team
Hey ladies! Νέο, rock 'n' roll τρέιλερ του «Elvis & Nixon»

Το «Elvis & Nixon» της Λίζα Τζόνσον βασίζεται σε όσα συνέβησαν στην πραγματικότητα στις 21 Δεκεμβρίου του 1970, όταν ο Ρίτσαρντ Νίξον συνάντησε τον Ελβις Πρίσλεϊ, μετά από αίτηση του δεύτερου να γίνει μυστικός πράκτορας του FBI στο τμήμα της δίωξης ναρκωτικών.

Με ένα γράμμα που έστειλε στον τότε πρόεδρο Νίξον, ο Πρίσλεϊ δήλωνε τα πατριωτικά αισθήματά του και τη θέλησή του να βοηθήσει την ανάκαμψη της χώρας - διάβαστε ένα απόσπασμα:

«Αγαπητέ Κύριε Πρόεδρε.

Αφήστε με να σας συστηθώ. Είμαι ο Ελβις Πρίσλεϊ και σας θαυμάζω και έχω μεγάλο σεβασμό για την διακυβέρνησή σας. Μίλησα με τον αντιπρόεδρο Αγκνιου στο Παλμ Σπρινγκς πριν τρεις εβδομάδες και εξέφρασα την ανησυχία μου για την πατρίδα μου. Η κουλτούρα των ναρκωτικών, οι χίπις, οι "Σπουδαστές για μια Δημοκρατική Κοινωνία", οι "Μαύροι Πάνθηρες" κλπ με θεωρούν εχθρό τους ή, όπως λένε, "κατεστημένο". Εγώ την λέω Αμερική και την λατρεύω. Κύριε, μπορώ και θέλω να προσφέρω υπηρεσίες, ώστε να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Δεν έχω άλλη έγνοια και κίνητρο, από το να βοηθήσω την πατρίδα μου.

Με σεβασμό, Ελβις Πρίσλεϊ»

Elvis & Nixon real 607

Στη συνάντησή του με τον Νίξον, ο Πρίσλεϊ θα έφερνε δώρο στον Πρόεδρο οικογενειακές φωτογραφίες του και ένα 45άρι για να κερδίσει τελικά την εκτίμηση του Νίξον και το σήμα του FBI, δηλώνοντας πως : «Θεωρώ τους Beatles σημαντική δύναμη αντιαμερικανισμού».

Elvis & Nixon

Διαβάστε ακόμη: Οταν ο Ελβις Πρίσλεϊ συνάντησε τον Ρίτσαρντ Νίξον!

Στην ταινία που καταγράφει το χρονικό αυτής της συνάντησης, το «Elvis & Nixon», τον Ρίτσαρντ Νίξον υποδύεται - συνηθισμένος από τον Λευκό Οίκο - ο Κέβιν Σπέισι, ενώ τον Ελβις ενσαρκώνει σε μια πραγματικά αντισυμβατική επιλογή ο Μάικλ Σάνον. Το 2011, όταν το πρότζεκτ είχε ξεκινήσει, τον Ελβις υποδυόταν ο Ερικ Μπάνα, ενώ τον Νίξον θα έπαιζε ο Ντάνι Χιούστον με τη σκηνοθετική καρέκλα να ανήκει στον ηθοποιό Κάρι Ελγουες.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ του «Elvis & Nixon», ένα κλιπ της ταινίας όπου ο Νίξον ζηλεύει το σεξ απίλ του Βασιλιά κι ένα featurette για την έμπνευση της ταινίας από την πραγματική ιστορία. Για περισσότερο Μάικλ Σάνον, δείτε από σήμερα στις αίθουσες το «Midnight Special» του Τζεφ Νίκολς.

Διαβάστε ακόμη:

elvis nixon poster 607